Určite sa vám to už stalo – prasknutý displej – to nie je nič príjemné. Jeho oprava často stojí veľa času a financií. Kvalitné servisné strediská prinášajú riešenia, ktoré sú rýchle, cenovo prijateľné a pre bežného človeka čo najpohodlnejšie. A presne toto ponúka autorizované servisné stredisko SWISS Service.

iPhone opravia už za 20 minút

SWISS Service je jediný autorizovaný servis na Slovensku, ktorý ponúka zvolávacie akcie na najnovšie zariadenia od spoločnosti Apple vrátane iPhone XS, iPhone XS Max, MacBook Pro a MacBook Air. Vďaka tomu máte istotu, že vám vaše zariadenie opravujú skutoční profesionáli a to s postupom schváleným priamo výrobcom.

Takáto oprava sa môže na prvý pohľad zdať komplikovaná a zdĺhavá. Opak je však pravdou. Práve vďaka použitiu najmodernejších technológií dokáže SWISS Service opraviť váš iPhone už za 20 minút a to vrátane kalibrácie. To znamená, že vaše zariadenie odíde zo servisu s aktívnym Face ID, prípadne Touch ID, takže mobilné zariadenie zostáva aj po oprave v rovnakom nastavení, ako keď ste ho priniesli do servisu. Oprava smartfónu tak môže byť skutočne „na počkanie“.

Polročná záruka proti poškriabaniu a rozbitiu displeja

Aby sa v budúcnosti nehody so smartfónmi neopakovali, a aby ste do servisného strediska SWISS Service nemuseli chodiť často, dostanete po oprave displeja aj darček. Celkom zadarmo vám v servise aplikujú na vaše zariadenie ochrannú nano-vrstvu wowfixit. Zároveň vám SWISS Service, ako jediný autorizovaný servis na Slovensku, dá záruku až na šesť mesiacov na poškodenie a rozbitie opraveného displeja.

Čo môžete vyhrať?

V ankete Mobil Roka 2018 teraz môžete vyhrať opravu poškodeného displeja na vašom iPhone a to úplne zadarmo. Navyše dostanete na displej aj ochranu tekutým sklom Wowfixit a to na 6 mesiacov odo dňa opravy s tým, že ak sa vám displej do tejto doby mechanicky poškodí, jeho výmena bude znova zadarmo. Stačí zájsť na stránku www.mobilroka.sk a zahlasovať za vášho kandidáta.

Servisné centrá na Slovensku aj v Českej republike

Autorizované servisné stredisko SWISS Service si už vybudovalo dobé meno na Slovensku. Aj my v redakcii sme preverili ako to funguje pri oprave displeja v stredisku SWISS Service a ako v neautorizovanom stredisku. V nasledujúcom videu sa dozviete, ako takéto opravy prebiehajú.

Tento rok slovenský servis expandoval aj na český trh, kde servisuje zariadenia rovnakých značiek ako na Slovensku – Apple, Fujitsu Technology Solution, HP Inc., Lexmark, Samsung a Acer.

Na Slovensku sa o rýchly a kvalitný servis zariadení stará 30-členný skúsený tím certifikovaných technikov a špecialistov na jednotlivé značky aj konkrétne zariadenia. SWISS Service je k  dispozícii v troch autorizovaných servisných centrách na Slovensku – Bratislava, Košice a Banská Bystrica. Špecifické opravy však dokáže SWISS Service realizovať aj v mieste prevádzky zariadenia na celom území Slovenska.

Ak sa chcete o opravách v autorizovaných servisoch dozvedieť viac, určite si prečítajte aj tento článok:

VIDEO TOUCHIT: Prasknutý displej na telefóne? Vieme, čo nerobiť.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.