Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predajca elektroniky Datart ponúka novou službu Šrotovné na televízie.

Pri jej zakúpení môže zákazník získať zľavu vo výške od 111 do 370 EUR. Cieľom je podporiť nákup nových televízií, ktoré sú energeticky výrazne úspornejšie. Šrotovné môžu zákazníci v Datarte využiť do konca júna vo všetkých predajniach i v e-shope.

Pri zakúpení novej televízie v Datarte môže zákazník získať zľavu od 111 do 370 EUR v závislosti od vybraného modelu. Televíziu vozí predajca rovnako ako ostatné veľké spotrebiče vlastnou Datart dopravou – novú televíziu privezie, zapojí, predvedie a starú prípadne odvezie na ekologickú likvidáciu. „So službou Šrotovné zákazníkovi šetríme čas a energiu, ktorú by musel vynaložiť na likvidáciu starej televízie. Nemusí tak hľadať zberný dvor, ktorý sa často nachádza za mestom a zvyčajne má otváraciu dobu, ktorá je pre bežne pracujúceho človeka nevyhovujúca. Navyše zákazník môže ušetriť až 370 EUR pri nákupe novej televízie. Šrotovné sa vzťahuje na všetky značky a modely akéhokoľvek veku,“ vysvetľuje Iva Pavlousková, hovorkyňa Datartu. Službu ponúka Datart pri nákupe vybraných modelov, ktoré postupne aktualizuje a dopĺňa.

„Služba Šrotovné má aj ekologický dôvod. Zľavami na nákup chceme zákazníka motivovať k nákupu novej televízie, ktorá má výrazne nižšiu spotrebu energie. Ročná spotreba elektriny plazmovej televízie sa rovná spotrebe 8 moderných LED obrazoviek,“ dopĺňa Iva Pavlousková. Moderné LED televízory majú ďaleko kvalitnejší obraz s miliardou farieb a s obrovským množstvom detailov. Ponúka tiež mnoho zábavných funkcií.

Značky: