Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už len pár týždňov nás delí od uvedenia očakávanej hry Forza Horizon 3, ktorá vychádza celosvetovo 27. septembra pre Xbox One a počítače s Windows 10.

Tí, ktorí si predobjednali verziu Ultimate Edition, môžu začať jazdiť v predstihu už 23. septembra. Na to, aby ste sa prehnali Austrálskou divočinou, už ale nemusíte dlho čakať, pretože je tu hrateľná ukážka Forza Horizon 3 dostupná pre Xbox One.

Vo Forza Horizon 3 budete šéfom Horizon, najväčšieho a najlepšieho automobilového a hudobného festivalu na svete. A vašou jedinou úlohou bude rozšíriť festival do všetkých kútov Austrálie. Ako to bude prebiehať, si môžete vyskúšať v hrateľnej ukážke. Preskúmate časť mapy z Forza Horizon 3 a popri tom sa dozviete prostredníctvom komentárov, čo všetko hra skrýva pod kapotou.

Vaše turné u protinožcov začne v duchu Horizon, prekrásnymi výhľadmi, skvelými cestami a úžasnými autami. Od momentu, kedy zošliapnete plyn, ocitnete sa v Austrálii s charakteristickými dych berúcimi scenériami a úžasnou rozmanitosťou prostredia. Preletíte cestami pri pobreží oceánu, budete pretekať pod známymi Dvanástimi apoštolmi, rampy schované v dažďovom pralese vás vystrelia do vzduchu a naskytne sa vám príležitosti prefrčať bokom aj cez driftovacie zóny v zátoke Byron. Po dokončení všetkých súťaží v hrateľnej ukážke sa môžete pripojiť online a s priateľmi preskúmať mapu spolu.

Vozidlá v hrateľnej ukážke Forza Horizon 3, na ktorých môžete jazdiť, sú z kategórie „kto z koho“. Určite strávite čas za volantom auta z obálky – Lamboghini Centenario. Okrem toho si vyskúšate púštnu buginu, súťažný pick-up a vybrať si budete môcť aj z áut ako BMW M4 Coupe, Ford Shelby GT350R či austrálskej legendy HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo. Ide iba o malú vzorku z celkového počtu 350 vozidiel, ktoré vám budú k dispozícii na odomykanie, upravovanie a pretekanie v plnej verzii hry.

Už čoskoro sa stanete organizátorom festivalu Horizon. Stiahnite si hrateľnú ukážku Forza Horizon 3, zoznámte sa s novým domovom v Austrálii a pripravte sa na organizovanie automobilovej párty, keď sa Forza Horizon 3 dostane na trh 27. septembra.

Značky: