Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Každá domácnosť je iná a má aj iné nároky na vysávanie. Rozhodujúci je preto výber vysávača so správnym príslušenstvom, ktoré bude presne zodpovedať vašim potrebám. S modelmi tyčových vysávačov Well Q8 si môžete vybrať presne také hubice, ktoré potrebujete pre svoje domáce pohodlie. Či už vlastníte štvornohého maznáčika alebo niekto z členov domácnosti trpí alergiou.

Pomocník 2v1 do každej domácnosti

Ak hľadáte vysávač, ktorý splní všetky vaše požiadavky, potom je tyčový vysávač Well Q8 tou správnou voľbou. Ocenia ho alergici a osoby citlivé na prach, ale aj majitelia zvierat. Poteší tiež každého, kto má doma vysoké stropy alebo úzke štrbiny medzi nábytkom, do ktorých sa štandardnou hubicou nedostane. Obsahuje navyše odnímateľnú ručnú jednotku, ktorá umožňuje dvojaký úchop, vďaka ktorému dosiahnete aj na pavučiny na strope alebo na luster. Ručná jednotka je tiež ideálna na vysávanie postelí, čalúneného nábytku alebo omrviniek zo stola. Spoločne so širokým výberom hubíc tak s týmto vysávačom vyčistíte úplne všetky typy povrchov.

Príslušenstvo stále poruke

Konštrukcia vysávača Well Q8 bola navrhnutá tak, aby sa jeho príslušenstvo dalo uložiť priamo do jeho tela. Keď teda narazíte na pavučinu na strope alebo sa rozhodnete očistiť policu s knihami od prachu, nemusíte stále odbiehať pre vhodný nadstavec. Prachovú kefu aj štrbinový nadstavec budete mať vždy poruke. Kefa na prach sa pripája na ručnú jednotku a ľahko s ňou očistíte aj nerovné zaprášené povrchy. Pomocou extra dlhej štrbinovej hubice sa zase dostanete aj do veľmi úzkych a neprístupných miest či do výšok.

Na koberce aj tvrdú podlahu

Tyčový vysávač Well Q8 tiež ocenia tí, ktorí majú doma tvrdú podlahu a zároveň aj koberce. Podlahová hubica totiž dokáže dôkladne vyčistiť aj koberce. Ak máte členom domácnosti s dlhými vlasmi a nebaví vás neustále čistiť kefu v nadstavci od namotaných vlasov či vlákien, poteší vás technológia BrushRollClean™. Vďaka tejto unikátnej technológii kefu vyčistíte jednoduchým zošliapnutím pedálu na hubici.

Určite tiež poznáte ten pocit, keď vyjde slnko a na podlahe a nábytku sa náhle objaví veľa prachu, ktorý ste pri upratovaní prehliadli. Podlahová hubica je vybavená LED osvetlením, vďaka ktorému vášmu zraku neuniknú ani tie najmenšie omrvinky a častice prachu.

Na tvrdé podlahy je určená hubica PowerPro, ktorá počas jedného ťahu zachytí jemný prach aj extra veľké nečistoty. Vďaka vyššej rýchlosti vzduchového prúdenia účinne odstráni prach aj z tých najužších miest. Navyše má leštiaci efekt, takže vaša podlaha bude vyzerať takmer ako nová.

Ten správny model pre vás

Pre tých z vás, ktorí zdieľajú domácnosť sa štvornohým priateľom, je ideálny model WQ81-PANIM. Súčasťou jeho príslušenstva je hubica PETPRO Plus, ktorá dôkladne vyčistí čalúnený nábytok nielen od zvieracích chlpov, ale tiež od prachu a ďalších nečistôt. Vďaka jej funkcii QuickClean, ktorá funguje na princípe posúvania tam a späť, sa chlpy z nábytku uvoľnia a vy ich potom bez problémov vysajete. Táto funkcia navyše uľahčuje čistenie rotačnej kefy.

Model WQ81-ALRS si zase pre jeho príslušenstva obľúbia najmä ľudia trpiaci alergiami. Špeciálna hubica BedPro UV+ totiž v porovnaní so štandardnými hubicami účinne a do hĺbky vyčistí matrace a čalúnenie, ktoré bývajú najväčším zdrojom prachu a roztočov. Bude sa vám tak lepšie dýchať a váš spánok bude kvalitnejší. Hubica je vybavená UV svetlom a pripája sa na ručnú jednotku.

Upratovanie bytu na jedno nabitie

Vysávač Well Q8 vyniká svojou nízkou hmotnosťou. Ergonomická konštrukcia uľahčuje manipuláciu s vysávačom a vďaka jeho štíhlemu tvaru a možnosti plného náklonu dosiahnete aj ďaleko pod nábytok vyšší ako 135 mm. Na jedno nabitie s ním zvládnete povysávať celý byt, pri nižšom stupni výkonu totiž vydrží až 55 minút nepretržitého vysávania. Vďaka cyklónovej technológii neznižuje svoj výkon ani po naplnení zásobníka. Tento tyčový vysávač navyše využíva päť fáz filtrovania vzduchu, čím vám zaistí dokonale čisté domáce prostredie.

Značky: