Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ste pripravení na mrazivé dobrodružstvo?

Čakaniu je koniec, pretože vyšlo rozšírenie Blizzard Mountain pre hru Forza Horizon 3! Rozšírenie je dostupné na Microsoft Store samostatne alebo ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass. Blizzard Mountain pozýva hráčov do zasnežených výšok úplne novej oblasti na mape Austrálie vo Forza Horizon 3. Je to miesto, kde sú vítané rýchle vozidlá, ľad a fujavica sú na dennom poriadku a zimné pneumatiky sú viac ako odporúčané.

Blizzard Mountain je vizuálnym zážitkom na Xbox One S a televízore s podporou HDR. HDR umožňuje zobraziť detaily v prekrásnom zasneženom teréne ako nikdy predtým vďaka rozšírenému dynamickému rozsahu, ktorý podporuje Xbox One S. Spolu s HDR prináša náš systém renderovania založený na fyzikálnych zákonoch (ForzaTech) ešte viac presnosti, slnečné lúče sa odrážajú od snehu a ľadu a zamrznuté jazerá sa lesknú pod úplne novou austrálskou zimnou oblohou. A to všetko vás vtiahne do autentickej zimnej krajiny snov.

Pod veľkú časť zábavy sa v Blizzard Mountain podpíše aj úžasná ponuka nových vozidiel a pick-upov. Každé bolo pozorne vybrané tak, aby poskytovalo maximum zábavy v extrémnych prevýšeniach a odolávalo poveternostným podmienkam, aké nájdete iba na horách.