Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rok 2019 je o chvíľu za nami, ale ešte predtým nás čakajú najkrajšie dni v roku – vianočné sviatky, do ktorých chýba už len necelý mesiac. K predvianočnému času neodmysliteľne patrí aj vyberanie a nakupovanie darčekov pre našich najbližších.

Ako je už dobrou tradíciou, aj tento rok pre vás HP pripravilo niekoľko zaujímavých tipov, ako sa s touto každoročnou výzvou vyrovnať. V našom prehľade odporúčaných tipov na darček nájdete luxusný notebook HP Spectre, ktorý vďaka svojim mimoriadnym vlastnostiam uspokojí aj najnáročnejších používateľov osobných počítačov, nezabudli sme na milovníkov počítačových hier, ale ani na tých, ktorí majú radi štýlové tlačiarne. Každý má však iné preferencie a potreby, takže v prípade, že vás náš zoznam darčekov úplne neoslovil, kliknite na web www.hpobchod.sk/radca, kde nájdete kompletného vianočného sprievodcu.

Darček pre neho: HP Spectre x360 13 s koženou taškou zadarmo

Hľadáte štýlový, ale zároveň výkonný laptop? Nový hybridný notebook HP Spectre x360 13 v tomto ohľade spĺňa všetky požiadavky. Oproti predchodcovi je nová generácia o viac ako 10 % ľahšia, ponúka úzke rámčeky displeja, dvojnásobný výkon a výdrž batérie je až 22 hodín. Model HP Spectre x360 13-aw0100nc je teraz vo vianočnej ponuke s parádnou koženou taškou HP Spectre 14“ už za 1 279,09 eura.

Viac informácií nájdete TU

Darček pre ňu: batoh HP Odyssey

Ideálny darček pre ženu, ktorý je praktický a zároveň štýlový? S batohom HP Odyssey v bielej farbe trafíte do čierneho! Ruksak HP Odyssey 39,62 cm (15,6 „) je kombináciou výrazných farieb, odolných materiálov a jedinečného vzoru. K tomu pridáva polstrovanie kryté sieťovinou, samostatnú úložnú kapsu na notebook a tablet, šikovne umiestnené popruhy a niekoľko vreciek na príslušenstvo.

Cena: 34,99 eura.

Viac informácií nájdete TU

 Darček pre herných nadšencov: OMEN by HP 15-dc1101nc s USB myšou OMEN by HP 400 zadarmo

Vstúpte do hry s notebookom OMEN by HP 15-dc1101nc vybaveným procesorom Intel® Core™ i5-9300H a grafikou GeForce GTX. Vďaka tomuto výkonnému laptopu získa každý vzdorovitý gamer slobodu, pretože sa svojich obľúbených hier nemusí vzdať ani na cestách. K tomuto laptopu za 1 009 eur navyše môžete získať USB myš OMEN by HP 400 úplne zadarmo!
Viac informácií nájdete TU

Darček pre workoholikov: HP EliteDisplay teraz so zľavou 20 eur

Základom dobre odvedenej práce je pohodlie, čo platí aj pre prácu na počítači. Veľkými pomocníkmi v tomto ohľade môžu byť špičkové monitory HP EliteDisplay, ktoré sa môžu chváliť širokou uhlopriečkou aj vysokým rozlíšením. Niet divu, že sú ako stvorené pre odborníkov z radov profesionálnych grafikov či analytikov. Pri nákupe na HPobchod.sk sú navyše teraz tieto špičkové monitory k zakúpeniu s okamžitou zľavou 20 eur. Ceny začínajú na sume 189 eur.

Viac informácií nájdete TU

Tlačiareň pre rodinu: HP DeskJet Advantage 5075

Cenovo dostupná tlač a veľká všestrannosť. To sú hlavné benefity tlačiarne HP DeskJet Ink Advantage 5075, ktoré ponúka skvelé prepojenie s mobilným telefónom, dynamické zabezpečenia a výbornú rýchlosť tlače. Za jednu minútu dokáže táto multifunkcia vytlačiť 7 farebných alebo 10 čiernobielych strán. Cena: 72,91 eura

Viac informácií nájdete TU 

Darček pre školákov: najmenšia multifunkčná tlačiareň na svete HP LaserJet Ink Advantage 3700

HP DeskJet Ink Advantage 3700 patrí medzi najmenšie multifunkcie na svete. Na rozdiel od bežných zariadení, ktoré vedia tlačiť, kopírovať a skenovať, má približne polovičné rozmery. Tlačiareň síce nemá obvyklú plochu pre skenovanie, ale aj vďaka tomu je jej veľkosť kompaktná a dizajn veľmi štýlový (je navyše dostupná v niekoľkých farebných kombináciách). Každopádne si so skenovaním a kopírovaním veľmi ľahko poradí. Cena: 58,99 eura.

Viac informácií nájdete TU

Darček pre kreatívne duše: vrecková fototlačiareň HP Sprocket 200

Dajte život svojim fotografiám aj na cestách! Sprocket 200 je už druhou generáciou štýlovej minitlačiarne od HP, ktorá sa zmestí aj do vrecka. Fototlačiareň váži iba 172 gramov a rozmerovo ju možno prirovnať k mobilnému telefónu. Tlač fotografií je založená na technológii Zink, ktorá k zafarbeniu využíva špeciálny termo papier s tromi vrstvami. Oproti prvej verzii ponúka HP Sprocket 200 funkciu „party mód“, ktorá umožňuje, aby sa k zariadeniu naraz pripojili až traja používatelia. Okrem toho HP Sprocket 200 zaručuje aj kvalitnejšiu a ostrejšiu tlač. Cena: 126 eur.

Viac informácií nájdete TU

Darček pre drobných podnikateľov: revolučný HP Neverstop Laser – prvá beztonerová laserová tlačiareň na svete

Tlačiarne radu Neverstop Laser sa so svojím príznačným menom nepýšia náhodou. Jedná sa o prvé doplňovacie laserové tlačiarne na svete – v ich útrobách teda nenájdete žiadne tonerové kazety. Ihneď po vybalení je možné vytlačiť až päť tisíc strán. Ceny začínajú na sume 236 eur.

Viac informácií nájdete TU

Značky: