Tatra banka opäť inovuje. Tentoraz prináša nové funkcionality v Internet bankingu, ako sú prehľad Majetku a záväzkov či rozšírený online manažment kariet, vrátane blokovania platobnej karty. Pribudli tiež novinky v grafickom zobrazovaní produktov.

Klienti Tatra banky môžu využívať nové funkcionality Internet bankingu, ktoré im rozširujú možnosti v spravovaní vlastných financií. Aktualizáciou tiež prešla úvodná obrazovka Prehľad.
Nové grafické prvky

Úvodná obrazovka Prehľad bola nahradená novým grafickým zobrazením produktov.
Prehľad je vyskladaný z widgetov – grafických prvkov, ktoré zobrazujú informácie o produktoch klienta (účet, kreditná karta, úver, DDS, fondy TAM), kurzový lístok, Spending report a Tipy a novinky. Prehľad môže zároveň slúžiť aj ako rýchly prístup do záložiek v rámci Internet bankingu, napríklad do záložky Účty alebo do záložky Platby čakajúce na spracovanie,“ povedala Júlia Gregáňová, vedúca oddelenia rozvoja a podpory internet bankingu.

Celkovo je dostupných 16 rozličných widgetov, z ktorých si môžete vybrať a vytvoriť vlastný Prehľad podľa toho, ktoré informácie a produkty sú pre vás najdôležitejšie. Widgety si môžete pridávať, odstraňovať alebo meniť ich poradie pomocou ikoniek,“ dodala Gregáňová.

TBInov1_nowat

Obr. 1: Nové grafické zobrazenie služby Prehľad v podobe widgetov

Vyššia bezpečnosť s Online manažmentom kariet

Bezpečnosť je pre Tatra banku prvoradá. Preto vďaka službe Online manažment kariet si môžete po novom zvoliť kontinenty, na ktorých chcete mať povolené platby cez platobné terminály a výbery z bankomatu. Stačí pár klikov na zmenu kontinentu a môžete tak jednoducho ochrániť svoju kartu pred prípadným skimmingom a zneužitím v krajinách, kam bežne necestujete.

TBInov2_nowat

Obr. 2: Spravovanie kontinentov v Internet bankingu

Vyšší level Internet bankingu

Zároveň môžete manažovať limity na kreditných a debetných kartách, ako napríklad maximálny denný limit, hotovostný limit a internetový limit.
Ďalšou novinkou je online blokovanie platobnej karty. V prípade potreby (krádež/strata karty) si viete platobnú kartu rýchlo zablokovať a zabrániť tak neželanému použitiu karty.
Lepší prehľad v majetku a záväzkoch

Nová funkcionalita Majetok a záväzky prehľadne zobrazuje všetok majetok a záväzky, ktoré máte v Tatra banke. Navyše ponúka možnosť zaevidovania si finančných produktov mimo Tatra banky, prípadne iného vlastného majetku a záväzkov. Uvedený zoznam je zobrazený v prehľadnej tabuľke, s viacerými možnosťami grafického zobrazenia.

TBInov3_nowat

Obr. 3: Zobrazenie novej funkcionality Majetok a záväzky