Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kvalitná veľkoobjemová tlač pri nízkych nákladoch na stranu pre domácnosti a malé firmy.

HP predstavilo nový prírastok do rodiny obľúbených atramentových tlačiarní. Model HP Ink Tank Wireless 415 bol navrhnutý špeciálne pre domácnosti a malé firmy, ktorým vďaka svojmu vysokokapacitnému systému atramentových zásobníkov umožní vytlačiť až 8 000 farebných a 15 000 čiernobielych strán pri minimálnej cene za stranu. Oproti svojmu predchodcovi, modelu HP DeskJet GT 5820, má vyššiu výťažnosť strán a ponúkne aj lepšiu kvalitu tlače.

Hoci je táto tlačiareň cenovo dostupná, neubralo HP nič na jej kvalite. Dokáže tlačiť sýty, tmavý, ostrý text a fotografie bez okrajov odolné proti vyblednutiu, ktoré vydržia až 22krát dlhšie. Malé firmy a start-upy, ktoré potrebujú tlačiť biznis plány, marketingové materiály alebo fotografie v čo najvyššej kvalite priamo vo svojich domácnostiach či kanceláriách, nebudú touto novinkou sklamané. Pri cene 9,90 eura za XL fľaštičku s čiernym atramentom a 8,90 eura za fľaštičky s farebným atramentom môžu používatelia tlačiť jednu čiernobielu stranu už od 0,165 centu a farebnú od 0,5 centu.

„Domácnosti a malé firmy si cenia efektivity a kvality a zároveň neustále pátrajú po nových technológiách, ktoré im umožnia usporiť náklady,“ hovorí Robert Šárik, produktový manažér pre atramentové tlačiarne z HP Inc., Slovensko a dodáva: „Nová tlačiareň HP Ink Tank wireless 415 zaručuje spoľahlivú tlač vo vysokej kvalite aj pri objeme v rádoch tisícov strán. Jej bezdrôtové pripojenie je navyše ďalší dôvod, prečo by takéto zariadenie nemalo v domácnosti či modernej malej kancelárii chýbať. „

Ďalšou zásadnou výhodou novej tlačiarne pre domácnosti a kancelárie, v ktorých je dôležitá úspora priestoru, sú jej kompaktné rozmery a jednoduché použitie aj údržba bez zbytočného plytvania materiálom a neporiadku. Atramentové zásobníky možno ľahko a bez rozliatia doplniť pomocou originálnych atramentov HP z uzatvárateľných fľaštičiek, a keďže sú priehľadné, používateľ vždy vie, koľko atramentu v tlačiarni ešte zostáva.

Súčasná kancelária, či už je priamo doma, v zdieľanom priestore alebo súčasťou medzinárodnej siete, spolieha na bezdrôtové pripojenie. HP Ink Tank Wireless 415 preto umožňuje jednoduchú tlač a skenovanie priamo z chytrého telefónu alebo tabletu. Stačí si zadarmo stiahnuť aplikáciu HP Smart App. Tá umožňuje aj jednoduchú tlač fotografií zo sociálnych sietí alebo cloudu, skenovania a zdieľania na email alebo cloud prakticky odkiaľkoľvek a tiež objednanie náhradného atramentu stlačením jediného tlačidla.

Viac informácií o novej tlačiarni HP Ink Tank Wireless 415 sa dozviete tu.

Cena a dostupnosť

  • Odporúčaná maloobchodná cena tlačiarne HP Ink Tank Wireless 415 začína na 149 € bez DPH a dostupná je na Slovensku už teraz.
  • HP k tejto tlačiarni ponúka možnosť predĺženia servisu na 3 roky po registrácii produktu na tejto adrese.

 [i] Vylúčenie zodpovednosti: (*) Fľaštičky s atramentom HP v porovnaní s atramentovými kazetami HP. Náklady na stránku vychádzajú z predpokladaných výsledkov výťažnosti čiernej a kombinovaných farieb (azúrová, purpurová, žltá) na základe metodiky spoločnosti HP pri nepretržitej tlači testovacích strán podľa normy ISO / IEC 24712. Nejedná sa o testovanie podľa normy ISO / IEC 24711. Skutočná kapacita sa líši podľa obsahu tlače a ďalších faktorov. Ďalšie informácie o dopĺňaní atramentu a výťažnosti nájdete na stránke http://hp.com/go/learnaboutsupplies.

Značky: