Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Získaj vlastné NFT, ktoré ti vytvorí umelá inteligencia od spoločnosti Binance.

Chcete jednoducho vytvárať svoje digitálne umenie pomocou umelej inteligencie? Pokročilá technológia umelej inteligencie Bicasso vám umožní ľahko namaľovať svoj vysnívaný obraz. Stačí zadať opis toho, čo chcete vidieť – „výzvu“ (len v angličtine), a sledujte, ako náš nástroj Bicasso v priebehu niekoľkých sekúnd oživí vaše predstavy.

Spoločnosť Binance spúšťa zajtra (1.3) o 14.00 na svojej platforme NFT testovaciu službu umelej inteligencie s názvom Bicasso. Vďaka Bicasso dokážete  vytvoriť digitálne umenie pomocou nástroja umelej inteligencie a premeniť ich na NFT len niekoľkými kliknutiami. Zhmotnite svoje kreatívne vízie online prostredníctvom prelomového inovatívneho nástroja. 

Verejné online testovanie môžete sledovať aj dnes na live streame BINANCE o 18:00 na linku: https://www.binance.com/en/live/video?roomId=2123885

Bicasso: Stať sa legendou je jednoduché

S Bicassom môžete vytvoriť kohokoľvek alebo čokoľvek. Vyberte si štýl, obdobie, miesto, formu a farby pre svoj umelecký projekt podľa svojich preferencií. Môžete vytvárať čo len chcete. Vytvorte si superhrdinu, rozprávkového princa alebo štvorrukého robotického kyborga. Všetko je možné!

Môžete tiež vložiť vlastné obrázky, aby ste konečnému výsledku dodali viac detailov a  presnosti. Bicasso sa pokúsi čerpať inšpiráciu z kombinácie obrázka a podnetu, aby vám ponúkol čo najlepší výsledok. A áno, uhádli ste, je to ako byť pánom svojej vlastnej digitálnej reality!  Všetko, čo musíte urobiť, je nechať Bicasso,, aby vytvoril vašu víziu.

Kombinácia NFT x AI

Po vygenerovaní umeleckého stvárnenia podľa vášho výberu vám Binance ponúka možnosť premeniť ho na NFT len jedným kliknutím. Mint svoj vygenerovaný obrázok Bicasso, nástroj AI a premeniť ho na NFT.

Potom si naň zachováte spomienku v blockchaine. A to navždy! Dúfame, že v budúcnosti umožníme komunite tvorcov pridávať nástroje k ich tvorbe. Aby mohli ľahko ponúknuť svoje NFT ako darček alebo prekvapenie pre priateľa alebo člena rodiny.

Predstavte si napríklad svoje NFT: Vy a vaša priateľka na chrbte draka v štýle manga: „Toto NFT je môj darček pre teba, ako spomienka na náš výlet do Japonska!”

Použite hashtag  #bicasso a ukážte  všetkým, že ste nielen nadšencom kryptomien, ale aj fanúšikom digitálneho umenia a umelej inteligencie.

Prečo nepoužiť svoj výtvor na Bicasso ako profilový obrázok a ukázať všetkým, že ste ozaj legenda? #bicasso

Je však dôležité poznamenať, že Bicasso je stále vo vývoji. A hoci je technológia umelej inteligencie celkom pôsobivá, ešte nie je dokonalá. Buďte preto pripravení na to, že vás niekedy pobavia netradičné výsledky technológie AI. Bicasso zatiaľ podporuje len výzvy v angličtine.

Na záver nezabudnite, že to má byť v prvom rade zábava! Nechajte teda svoju kreativitu vzlietnuť a ukážte nám, čo všetko dokážete s nástrojom Bicasso.

10 000 šťastlivcov, ktorí otestujú Bicasso!

Bicasso je zatiaľ len v testovacom režime. Umožníme 10 000 šťastlivcom vyskúšať si službu s bezplatným razením NFT: kto prv príde, ten prv melie. Je to príležitosť, ktorú si nesmiete nechať ujsť, aby ste boli medzi prvými, ktorí objavia čaro Bicasso a oživia svoju kreativitu.

Značky: