Toto by mohlo pomôcť od ďalšieho návalu emailov.

Služba, ktorá je na trhu roky pomáha chrániť vašu emailovú adresu od množstva nasledovnej pošty. Poskytuje emailovú adresu, ktorá je dočasná a o 10 minút skončí jej platnosť. V princípe by mohla skončiť platnosť aj o pol roka a nezáležalo by vám na tom. Nemusíte sa nikam registrovať a každé nové načítanie stránky 10minutemail.com vám poskytne novú emailovú adresu.

Tú si treba skopírovať do služby, kam sa registrujete. Pokojne to môže byť aj e-shop, z ktorého zatiaľ neplánujete viac nakupovať a chcete sa vyhnúť ďalším ponukám v budúcnosti. Problémom niektorých e-shopov je, že sú neskutočne vtieravé a výnimkou nie je, keď dostanete 5 emailov za týždeň. Do toho tipy, ako si tam môžete pridať kartu, ako sa stať fanúšikom na FB atď. A pritom ste si chceli iba kúpiť botasky.

Priamo zo stránky sa dá dostať do 10 minútovej emailovej schránky a zobraziť prípadný potvrdzovací email. Vyhnete sa tomu, že budete dávať svoj osobný email kde-kade, aj tak ho už máte registrovaný vo veľkom počte služieb.

Prečítajte si aj:

Prehliadač Vivaldi 4.0: Súkromný prekladač stránok a emailový klient v jednom

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.