Canon ponúka zdarma na stiahnutie softvér EOS Webcam Utility, ktorý vám umožňuje pripojiť kompatibilnú zrkadlovku Canon alebo kompaktný fotoaparát PowerShot cez USB k počítaču alebo Mac ako webkameru. Aplikácia EOS Web Utility tak umožňuje bez ďalšieho vybavenia nahradiť bežnú webkameru fotoaparátom Canon a dosiahnuť tak výrazne vyššiu kvalitu obrazu počas virtuálnych mítingoch a videokonferenciách.

Prostredníctvom EOS Webcam Utility Canon vychádza v ústrety prudkému nárastu dopytu po webkamerách v čase mimoriadnych opatrení. Teraz vám postačí USB pripojenie a kompatibilný fotoaparát Canon. Jednoducho ovládateľný softvér je možné stiahnuť z internetových stránok spoločnosti Canon bezplatne a následne jednoducho nastaviť na používanie s ľubovoľnou videokonferenčnou aplikáciou. Softvér v súčasnosti funguje v operačnom systéme Windows, pripravuje sa aj verzia pre MacOS.

Softvér umožňuje využiť špičkovú optickú a technickú kvalitu produktov Canon na skvalitnenie obrazu pri videokonferenciách aj v tých najnáročnejších prostrediach.

Hlavné funkcie a vlastnosti softvéru EOS Webcam Utility:

  • Bezplatný softvér
  • Plná kompatibilita a podpora v systéme Windows
  • Zlepšuje kvalitu obrazu pri virtuálnych mítingoch
  • Voľba kompozície nezávislá na polohe počítača
  • Kvalitnejší obraz pri nízkej hladine osvetlenia, lepšie farebné podanie a hĺbka ostrosti

Link na stiahnutie

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.