Jeho telefón z roku 2010 je navždy preč.

Dokonca aj miliardár Warren Buffett sa konečne stal hrdým majiteľom smartfónu. 89-ročný obchodný magnát, ktorý vlastní 5,6 % akcií spoločnosti Apple, povedal spoločnosti CNBC, že nedávno prešiel zo svojho starého telefónu Samsung Haven na smartfón iPhone 11.

Keď ešte v roku 2019 prestal Buffett používať svoj klasický „véčkový“ telefón uviedol, že aj on prešiel na smartfón. Aj keď nespomenul, ktorý model iPhone 11 používa ešte poznamenal, že jeho pôvodný telefón je navždy preč.

Apple

Warren Buffett a Tim Cook, Zdroj: Getty Images

Aj keď si Buffett iPhone nekúpil, mnohí ľudia vrátane generálneho riaditeľa spoločnosti Apple Tima Cooka sa ho snažili prehovoriť, aby prešiel na zariadenie vyrobené spoločnosťou Apple. Cook dokonca pre Bloomberg TV v roku 2018 povedal, že by aj osobne odletel do Omahy a poskytol Buffettovi technickú podporu, ak by ju niekedy potreboval.

Keď už Buffett konečne prešiel na smartfón tiež prezrádza, že na telefonovanie striktne používa svoj iPhone. Buffett tiež vlastní iPad a primárne ho používa na výskum a kontrolu akcií.

Zdroj: TheVerge

Prečítajte si aj:

Huawei prichádza s tenkým a výkonným notebookom a aj 5G tabletom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.