Na trh prichádza nový plne odolný mobilný počítač s výkonným skenerom, veľkou klávesnicou a 17 Wh batériou. Určený je na zber údajov v teréne

S modelom Scoria M240 predstavuje spoločnosť WEROCK plne odolný mobilný počítač s výkonnými funkciami skenovania, bezproblémovou konektivitou a ergonomickým dizajnom. Tento vreckový počítač je špeciálne vytvorený na zber údajov a poskytuje pracovníkom logistiky, výroby a maloobchodu praktický a funkčne bohatý nástroj.

Srdcom počítača Scoria M240 je špičkový snímač čiarových kódov so štandardným rozsahom na použitie pri vychystávaní objednávok, doručovaní balíkov, inventarizácii atď. Dokáže skenovať všetky bežné 1D a 2D čiarové kódy – aj v poškodenom a zle čitateľnom stave a dokonca aj pod uhlom až 60°. Zameriavacia LED dióda a jasne ohraničené skenovacie pole zjednodušujú úlohy skenovania. 13-megapixelová kamera umožňuje aj snímanie obrázkov a dokumentov, napríklad poškodení, stavu zariadení atď.

Vďaka kompaktným rozmerom a hĺbke 20 mm sa mobilný počítač pohodlne zmestí do vrecka nohavíc alebo príslušného logistického puzdra a dá sa pohodlne ovládať jednou rukou. Veľká numerická klávesnica s 26 klávesmi umožňuje jednoducho zadávať čísla a texty, ako aj ovládať funkcie.

Zariadenie poháňa osemjadrový procesor s frekvenciou 2 GHz a má 4 GB pamäte RAM. WEROCK si zvolil Android 11 ako operačný systém pre Scoria M240, ktorý môže byť dodaný so službami Google Mobile Services (GMS). Na používanie vo vnútri je zariadenie vybavené Wi-Fi 5, zatiaľ čo na používanie vonku je k dispozícii LTE 4G. Scoria M240 ponúka Bluetooth 5, NFC a priestor pre dve SIM karty, takže je možné realizovať napríklad rozšírenú konektivitu s rôznymi sieťami. Scoria M240 je vhodná nielen ako zariadenie na zber údajov, ale funguje aj ako bežný telefón. Ponúka VoLTE pre vysokú kvalitu hlasu v mobilných sieťach a VoWiFi zabezpečuje vynikajúcu kvalitu hlasu v sieti WLAN.

Scoria M240 ručný je odolný priemyselný počítač určený do náročných pracovných podmienok. Výrobok bol certifikovaný v súlade s normami IP 65 a MIL-STD-810G. To znamená, že vydrží celý rad náročných podmienok prostredia, ako je dážď, sneh, pád (z výšky 1,2 metra), otrasy, vibrácie, oscilácie a mnohé ďalšie. Počítač zostáva funkčný aj pri extrémnych teplotách.

Počítač Scoria M240 má vymeniteľnú batériu s kapacitou viac ako 17 Wh, ktorá v závislosti od používania ponúka výrazne viac ako 12 hodín prevádzky. Nabíjanie je možné rýchlo dokončiť prostredníctvom USB-C alebo voliteľnej nabíjacej stanice.

Prehľad funkcií modelu Scoria M240

  • Cenovo výhodný mobilný počítač so systémom Android na mobilný zber údajov
  • Kompaktný ergonomický dizajn
  • Ľahký, bez námahy prenosný a ľahko použiteľný jednou rukou
  • Operačný systém Android 11 so službami Google
  • Numerická klávesnica, možno ju ovládať aj v rukaviciach
  • Viacdotykový 4″ displej odolný proti poškriabaniu
  • Odolnosť voči prachu a vode podľa IP65
  • Odolná konštrukcia s certifikáciou MIL-STD-810G
  • Osemjadrový procesor s frekvenciou 2 GHz, 4 GB RAM a 64 GB pamäte
  • Vymeniteľná batéria s kapacitou 4 500 mAh až na 12 hodín prevádzky
  • Rýchle a spoľahlivé pripojenie LTE a Wi-Fi
  • Telefonovanie s vynikajúcou kvalitou hlasu VoLTE
  • Integrované GPS, Bluetooth 5 a NFC
  • Integrovaný špičkový 1D/2D snímač čiarových kódov so zameriavacou LED diódou
  • 13-megapixelový fotoaparát
  • Klimaticky neutrálny produkt: kompenzácia všetkých emisií skleníkových plynov z výroby a prepravy

Tak ako všetky produkty spoločnosti WEROCK, aj nevyhnutná uhlíková stopa počas výroby a prepravy je plne kompenzovaná prostredníctvom klimatických projektov Gold Standard.

Scoria M240 a príslušenstvo sú už k dispozícii u spoločnosti WEROCK alebo u autorizovaných distribútorov. Ďalšie informácie sú k dispozícii na adrese

https://www.werocktools.com/products/mobile-computers/scoria-m240/

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.