Western Digital ponúka prenosné SSD disky s kapacitou 4 TB a prináša väčšiu voľbu, keď ide o rýchle a odolné úložiská

Western Digital oznámila uvedenie nových 4TB prenosných externých SSD diskov naprieč portfóliom svojich značiek. Používatelia získajú viac priestoru pre svoju kreativitu. Štvorica diskov ponúka hráčom, tvorcom digitálneho obsahu, nadšencom a kreatívnym profesionálom výkon, odolnosť a vyššiu kapacitu, ktorú potrebujú pre zachytenie, uloženie a prenos svojich zložiek s digitálnym obsahom.

Western Digital sa orientuje na poskytovanie riešení, ktoré patria do špičky vo svojom odvetví a ktoré môžu držať krok s bohatým digitálnym obsahom vytvoreným spotrebiteľmi a profesionálmi.  Nezáleží na tom, či sa používa smartfón na zachytenie rodinných míľnikov, zálohuje sa alebo rozširuje knižnica video hier, alebo sa točí film v štúdiu alebo vonkajších lokáciách, vždy je široká produktová ponuka pripravená spoľahlivo zlúčiť súčasné objemné zložky s digitálny obsahom.

Silné portfólio prenosných externých SSD diskov s kapacitou 4 TB

Nové produkty v portfóliu značky Western Digital s kapacitou 4 TB a technológiou SSD ponúkajú bezkonkurenčnú kombináciu výkonu a kapacity a napomáhajú tak poháňať dnešný svet plný bohatého digitálneho obsahu.

  • SanDisk Extreme Pro® Portable SSD
    • Šetrí čas pri ukladaní a prenose dát vďaka výkonnému riešeniu SSD NVMe s rýchlosťou čítania až 2000 MB/s a 2000 MB/s rýchlosťou zápisu. Jednoliate hliníkové šasi slúži ako chladič na zabezpečenie udržateľných vysokých rýchlostí. Všetko v kompaktnom prenosnom rozmere.
    • Cena a dostupnosť: Externý 4TB SanDisk Extreme Pro Portable SSD bude dostupný v priebehu tohto štvrťroku u vybraných predajcov a distribútorov a taktiež na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 982 eur.
  • SanDisk Extreme® Portable SSD
    • Poskytuje výkon SSD diskov NVMe s rýchlosťou čítania až 1050 MB/s a zápisu až 1000 MB/s v prenosnom vysokokapacitnom disku, ktorý je perfektný na tvorbu jedinečného obsahu alebo na zachytenie filmových záberov.
    • Disk so zvýšenou odolnosťou vydrží pád z výšky až dvoch metrov, spĺňa normy IP55 a odolá prachu a vode.
    • Cena a dostupnosť: Externý 4TB SanDisk Extreme Portable SSD bude dostupný v priebehu tohto štvrťroku u vybraných predajcov a distribútorov a taktiež na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 857 eur.
    • Disk, ktorý je postavený na mieru hráčom počítačových hier, je utváraný výkonom technológie SSD s rýchlosťou čítania až 2000 MB/s a znižuje čas na načítanie obrazoviek. Dostane tak hráčov do hry rýchlejšie.
    • Rozšírenie kapacity využitím prémiového úložiska umožňuje ukladať nové hry, úložisko je kompatibilné s knižnicou herných titulov pre PC, PlayStation 4 or Xbox One
    • Cena a dostupnosť: Externý WD_Black P50 Game Drive SSD bude dostupný v priebehu tohoto štvrťroka u vybraných predajcov a distribútorov a taktiež na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 862 eur.
    • Odvážny kovový dizajn, ktorý je odolný aj štýlový. Disk odolá otrasom aj vibráciám a pádu z výšky 1,98 m. Je dodávaný v šedej, modrej, červenej, zlatej a striebornej.
    • Blesková rýchlosť technológie NVMe s čítaním až 1050 MB/s a zápisom 1000 MB/s umožňuje tvorcom a správcom digitálneho obsahu a ďalším nadšencom držať vysoké tempo produktivity.
    • Cena a dostupnosť: Externí 4TB My Passport SSD bude dostupný v priebehu tohto štvrťroku u vybraných predajcov a distribútorov a taktiež na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 857 eur.

Western Digital ponúka široké portfólio externých a interných SSD diskov.