A aj ďalšie novinky.

WhatsApp koncom marca priniesol správy o množstve pripravovaných funkcií, medzi ktorými nechýbala ani možnosť posielať prostredníctvom aplikácie súbory do veľkosti 2 GB. Pokým sa doteraz táto novinka nachádzala vo fáze testovania, teraz sa začína postupne rozširovať medzi všetkých používateľov. Pripomíname, že doteraz bolo možné prostredníctvom aplikácie WhatsApp posielať súbory do veľkosti 100 MB, čiže ide o významné vylepšenie.

Rovnako sa začína rozširovať aj možnosť reagovať na správy pomocou emoji, ktorú poznáme napríklad z aplikácie Messenger. WhatsApp pri uvedení tejto novinky uviedol, že používatelia budú mať na začiatku na výber iba obmedzený počet emoji, pričom ich počet sa neskôr zvýši. Aktuálne je možné používať iba 6 možností, ktorými sú – 👍❤️😂😮😢🙏.

Významného zlepšenia sa dočkali aj skupiny, v ktorých sa môže nachádzať až 512 účastníkov, čo je dvojnásobok oproti doterajšiemu limitu. Zvýšenia limitov sa dočkali aj videohovory. Do jedného sa teraz môže pomocou smartfónov pripojiť až 32 účastníkov.

Na najväčšiu novinku pravdepodobne iba čakáme. Spoločnosť by mala čoskoro umožniť používať jedno konto na viacerých smartfónoch alebo tabletoch súčasne.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.