Vďaka novinke budú všetky konverzácie pridané do tohto zoznamu stíšené.

Následne nebudete dostávať upozornenia, aby sa zamedzilo častým vyrušeniam kvôli množstvu upozornení na prichádzajúce správy. Do sekcie Čítať neskôr môžu byť umiestnené konverzácie a skupiny, ktoré nie sú dôležité, a týmto jednoduchým spôsobom bude možné vyčistiť domovskú obrazovku aplikácie WhatsApp, aby bola prehľadnejšia.

O novej funkcii informovala stránka WABetaInfo. Tieto vylepšenia sú súčasťou beta verzie WhatsApp pre Android. Nový WhatsApp beta 2.21.2.2 obsahuje prvky funkcie Čítať neskôr, ktorá má byť uvedená v budúcej aktualizácii. 

Keďže je funkcia stále vo vývoji, aj v prípade inštalácie beta verzie aplikácie WhatsApp, táto funkcia nebude zatiaľ dostupná. Novinka Čítať neskôr sa bude nachádzať na rovnakom mieste ako Záloha chatov. Po vydaní funkcie bude WhatsApp informovať, čo táto novinka prináša a čo má od nej používateľ očakávať.

V súčasnosti WhatsApp údajne pracuje aj na podpore viacerých zariadení. Táto funkcia umožní používateľom prihlásiť sa z viacerých zariadení do rovnakého účtu. Avšak spoločnosť existenciu tejto funkcie stále oficiálne nepotvrdila.

Zdroj: WABetaInfo

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/prechadzate-na-signal-whatsapp-informuje-ako-chrani-sukromne-spravy/326522

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.