Tie uľahčujú zdieľanie súborov a zvyšujú bezpečnosť.

WhatsApp je jednou z najpoužívanejších komunikačných aplikácií, čo potvrdzuje aj neustále sa zvyšujúcou ponukou funkcií a čoraz lepším zabezpečením. Aplikácia iba nedávno dostala redizajn, ktorý je k dispozícii pre iOS a Android, pričom platforma teraz získava ďalšie užitočné funkcie. Nedávne zmeny vo WhatsAppe majú používateľom tejto aplikácie zabezpečiť lepší zážitok. S uvoľnením verzie 24.10.79 však prichádza aj niekoľko estetických a funkčných inovácií, vrátane funkcie PassKey.

WhatsApp aktualizoval aj ikony a tapety, aby bolo jeho používateľské rozhranie modernejšie a atraktívnejšie. Tento nový dizajn, podporený zelenou farbou, zlepšuje estetiku aplikácie a poskytuje používateľom vizuálne príjemnejší zážitok. Portál ShiftDelete ďalej informuje, že do chatov sa dostali nové filtre, ktoré používateľom umožňujú spravovať správy ešte efektívnejšie. Vďaka novinke budete môcť ľahko prepínať medzi všetkými chatami, neprečítanými správami a skupinovými chatmi. Je teda zrejmé, že túto novinku ocenia predovšetkým používatelia, ktorí WhatsApp používajú veľmi často.

WhatsApp oficiálne predstavil nový dizajn aplikácie pre Android a iOSZdroj: WhatsApp
WhatsApp pred pár dňami predstavil nový dizajn aplikácie pre Android a iOS

WhatsApp sa však dlhodobo snaží zvýšiť zabezpečenie platformy, pričom v nastolenom trende pokračuje aj v týchto dňoch. Na posilnenie ochrany používateľských účtov WhatsApp teraz podporuje prístupové kľúče – PassKey, pre ešte jednoduchšie prihlásenie do aplikácie. Túto funkciu možno aktivovať v ponuke Nastavenia – Účet – Prístupové kľúče. Implementáciou prístupových kľúčov WhatsApp ešte posúva do popredia bezpečnosť používateľov a umožňuje im spravovať svoje účty oveľa efektívnejšie.

Ak patríte medzi náročnejších používateľov WhatsAppu s kreatívnym myslením, tak pre vás je pripravená sada nových funkcií pre videohovory. Aktualizácia prináša možnosť zdieľať zvuk počas zdieľania obrazovky počas videohovorov. Táto funkcia vám tak poskytne nové možnosti napríklad pri obchodných stretnutiach alebo bohatšej komunikácii s priateľmi.

Významných zmien sa dočkalo aj zdieľanie súborov vo vysokom rozlíšení. Vďaka podpore HD médií používatelia budú môcť zdieľať svoje fotografie a videá v najvyššej kvalite.

Zdroj: ShiftDelete

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.