Funkcia je viac ako prospešná.

Komunikačná aplikácia čoskoro umožní natrvalo pozastaviť upozornenia týkajúce sa konkrétnych skupín a kontaktov. Táto možnosť by tak mohla nahradiť možnosť ignorovania rozhovorov “iba” na jeden rok. Aktuálne WhatsApp nedovolí natrvalo ignorovať kontakt alebo skupinu. Namiesto toho ich aplikácia pozastaví na osem hodín, týždeň alebo rok.

WhatsApp

Zdroj: WABetainfo

Nové dôkazy však napovedajú, že tím aplikácie WhatsApp pracuje na schopnosti permanentného odstavenia kontaktu a skupiny. Snímka naznačuje, že možnosť „vždy“ nahradí možnosť „jeden rok“.

Jedinou ďalšou možnosťou, ktorú vieme teraz zvoliť pri opakovanom pozastavení chatov (pokiaľ sa nám ho už nechce ručne predlžovať), je jednoducho opustiť tieto chaty, čo nie je ideálne pri rodinných a pracovných skupinách. Aktuálne nevieme, kedy by sa mala táto funkcia sprístupniť, pretože možnosť permanentného odstavenia konverzácií a kontaktov nie je zatiaľ dostupná ani v beta verzii aplikácie. 

Nová funkcia sa objavila niekoľko dní potom, čo sa v aplikácii WhatsApp objavili ďalšie dôkazy o podpore viacerých zariadení. Dúfame, že čoskoro uvidíme obe funkcie.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

WhatsApp na viacerých zariadeniach? Snáď už čoskoro

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.