Tlačí vás čas? Vypočujte si hlasové správy rýchlejšie.

WhatsApp čoskoro umožní rýchle prehrávanie hlasových správ, aby sa zredukoval čas, ktorý máte na ich počúvanie vyhradený. Aplikácia sa primárne používa na písanie textových správ, za ktorými nasledujú videohovory. Veľa používateľov okrem textu odosiela aj obrázky a ďalšie súbory. Nie je tak problém zabudnúť na to, že prostredníctvom aplikácie sa dajú posielať aj hlasové správy.

Je to vynikajúci spôsob, ako sa vyhnúť písaniu na klávesnici, čo odosielateľovi umožňuje povedať viac za kratší čas. Na druhej strane pritom stojí prijímateľ správy, ktorý si ju musí vypočuť. Nie vždy však má na to čas alebo vhodné podmienky. 

WhatsApp podniká kroky k tomu, aby príjemca si vedel čas strávený počúvaním správ skrátiť. To umožní funkcia variabilnej rýchlosti prehrávania. O novinke informuje beta verzia aplikácie pre Android (2.21.6.11). V budúcej verzii tak bude možné si vybrať medzi tromi rôznymi rýchlosťami prehrávania správ: 1×, 1,5× a 2×.

Na snímkach obrazovky, ktoré zdieľal portál WABetaInfo, zmena rýchlosti prehrávania vyzerá byť veľmi jednoduchá. Jednoduchým kliknutím je možné prepínať medzi jednotlivými rýchlosťami. Momentálne je funkcia viditeľná iba v beta verzii aplikácie WhatsApp pre Android. Oficiálne uvoľnenie funkcie je zatiaľ neznáme.

WhatsApp

Zdroj: Wabetainfo

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Ako nás WhatsApp vystrašil

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.