Novinka je zatiaľ dostupná v betaverzii.

O funkcii videohovorov v službe WhatsApp sa hovorí už takmer rok. Najnovšia beta verzia aplikácie pre Android však túto funkciu prináša používateľom. Po stiahnutí a nainštalovaní verzie 2.16.318 (451462) sa objaví nová položka videohovor.

Aby ste mohli videohovor uskutočniť, vy aj príjemca musíte mať nainštalovanú verziu aplikácie WhatsApp s podporou tejto funkcie. V opačnom prípade vás aplikácia upozorní na to, že príjemca nemá kompatibilnú verziu. Videohovor uskutočníte rovnakým spôsobom, ako klasický hlasový hovor – po ťuknutí na ikonku telefonovania sa objaví nová položka a môžete si vybrať, či chcete uskutočniť hlasový hovor alebo telefonovať cez video.

Aktualizovaná verzia aplikácie WhatsApp zatiaľ nie je dostupná v obchode Google Play. Pokiaľ ste nedočkaví a chcete novinku vyskúšať, stiahnite si .apk súbor z portálu ApkMirror. Ide o overený a bezpečný alternatívny zdroj inštalačných .apk súborov.

WhatsApp s funkciou videohovory na stiahnutie z ApkMirror.

Zdroj: TheNextWeb

Prečítajte si aj:

WhatsApp čoskoro ponúkne videohovory

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit