Aplikácia čoskoro toho ponúkne ešte viac.

WhatsApp je jednou z najpopulárnejších aplikácií na posielanie správ a jej funkčnosť je podporovaná častými aktualizáciami a novinkami, ktorých bude v najbližších dňoch skutočne veľa.

whatsapp

Zdroj: WhatsApp

Spoločnosť však nezanedbáva ani základné nastavenia a teraz pridáva tmavý režim aj pre používateľov PC, ktorý bude počas najbližších týždňoch postupne zavádzaný.

Tmavý režim pre používateľov PC bol predstavený spolu s množstvom ďalších nových funkcií. Tmavý režim v aplikácii pre počítače sa nám v redakcii už podarilo aktivovať, takže pokiaľ ho ešte nemáte dostupný, je pravdepodobné, že v najbližších dňoch sa to zmení. 

Ďalšie novinky:

  • Animované nálepky: Budú obsahovať nové balíky nálepiek, ktoré sú ešte zábavnejšie a expresívnejšie.
  • QR kódy: Budú uľahčovať pridávanie nových kontaktov. Onedlho bude možné nový kontakt pridať jednoduchým naskenovaním. 
  • Vylepšenia skupinových videohovorov: Keďže sa do videohovoru môže teraz pripojiť až 8 účastníkov, podržaním prsta na videu účastníka, ktorý vás práve zaujíma najviac, môžete teraz maximalizovať jeho video. Do skupinových chatov s maximálne ôsmimi účastníkmi bola pridaná ikona videa, takže bude možné jediným kliknutím okamžite spustiť videohovor.
  • Status v systéme KaiOS: Používatelia systému KaiOS môžu odteraz používať obľúbenú funkciu zdieľania aktualizácií, ktoré zmiznú po 24 hodinách.

Vyššie spomenuté funkcie budú postupne sprístupnené používateľom v priebehu najbližších týždňov s príchodom novších verzií aplikácie WhatsApp.

Zdroj: WhatsApp

Prečítajte si aj:

Zabijak 5G: Naozaj môžu za koronavírus mobilné siete piatej generácie?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.