Zmena rýchlosti prehrávania dlhých hlasových správ je praktická.

Na jar tohto roka spoločnosť sprístupnila nové možnosti prehrávania hlasových správ. Dlhé správy tak bolo od mája možné prehrávať 1,5 až 2-násobnou rýchlosťou. WhatsApp rovnakú funkciu plánuje sprístupniť aj pri prehrávaní zvukových (audio) správ.

Označenie zvukové, alebo audio správy, môže byť na prvé počutie zmätočné. Ide v podstate o hlasovú správu, ktorá sa pri preposlaní do iného chatu premení na zvukovú (audio) správu. Takúto audio správu zatiaľ nie je možné zrýchliť. To sa má však čoskoro zmeniť.

Portál WABetaInfo objavil funkciu zrýchlenia audio správ v najnovšej beta verzii aplikácie WhatsApp pre iOS. Je teda len otázkou času, kedy WhatsApp začne testovať túto funkciu aj v beta verzii aplikácie WhatsApp pre Android.

WhatsApp audioZdroj: WABetaInfo

Aj napriek tomu, že ide iba o malý zásah do aplikácie, WhatsApp nové funkcie v beta verziách testuje pomerne dlho. Je preto možné, že pokým sa nová funkcia objaví v beta verzii aplikácie pre Android, ubehne aj niekoľko týždňov. 

Na druhej strane by sme privítali, kebyže sa v aplikácii WhatsApp objaví aj možnosť spomalenia prehrávania hlasových a zvukových správ. Bolo by to praktické pri zapisovaní poznámok, alebo pre ľudí s poruchami sluchu.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.