Aplikácia dostala v poslednej dobe viacero užitočných vylepšení.

Tie používateľom uľahčujú používanie. Po zavedení nových nálepiek a funkcie autentifikácie pomocou odtlačkov prstov, aplikácia pridáva pomôcku, ktorá informuje o prichádzajúcom hovore. Používateľ tak bude informovaný počas prebiehajúceho hovoru o ďalšom prichádzajúcom. Od spustenia možnosti telefonovania vo WhatsApp používateľom chýbalo niekoľko základných funkcií, ktoré sa neustále dopĺňajú.

WhatsApp doteraz nevenoval funkcionalite prichádzajúcich hovorov dostatočnú pozornosť. Vďaka najnovšej aktualizácii WhatsApp upozorní používateľov o prichádzajúcom hovore tónom. Je tak umožnené buď zrušiť prebiehajúci hovor, alebo ignorovať prichádzajúci. Nejde však o rovnakú funkciu ako podržanie hovoru.

Funkcia čakajúceho hovoru začína byť dostupná pre všetky zariadenia s Androidom. Používatelia môžu prejsť do Obchodu Play a nainštalovať si WhatsApp vo verzii 2.19.352. Je k dispozícii aj v beta verzii 2.19.357 a 2.19.358. V iOS je aplikácia dostupná už od konca minulého mesiaca vo verzii 2.19.120.

Keďže aktualizácia je zavádzaná po etapách, k niektorým používateľom môže doraziť v priebehu pár týždňov. Nová verzia aplikácie WhatsApp obsahuje aj rozšírenie ochrany osobných údajov pre skupiny. Používatelia teraz môžu kontrolovať súkromie a rozhodnúť sa, kto ich môže pridať do skupiny. Ochranu osobných údajov môžete zmeniť tak, že prejdete na položku Účet> Súkromie> Skupiny.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Recenzia NOA F10 Pro: Cenový tip na smartfón za 300 eur

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.