Aplikácia WhatsApp prináša možnosť odpovedania na konkrétne obrázky a videá.

Komunikačná platforma WhatsApp sa vyznačuje vysokou úrovňou zabezpečenia súkromia v konverzáciách, no aj jednoduchosťou pri komunikácii. Používatelia sa častokrát môžu tešiť z nových funkcií, ktoré pribúdajú ako na bežiacom páse. Jedna taká prichádza do účtov používateľov aj teraz a bude sa týkať odpovedí na obrázky, videá či GIFy.

Informácie o novej funkcii priniesol portál wabetainfo.com a informuje aj o tom, v akom štádiu je jej príprava a kedy sa budú môcť používatelia z novinky potešiť aj vo svojom účte. Na čo teda bude novinka slúžiť a kedy sa objaví aj vo vašich smartfónoch?

WhatsApp prinesie funkciu, ktorá zjednoduší komunikáciu

Komunikácia v rámci sociálnych sietí nemusí byť vždy úplne prehľadná. Stať sa tak môže napríklad v skupinových konverzáciách či vo chvíli, keď s osobou rozoberáte viacero vecí naraz. A keď sa do toho zamiešajú ešte aj obrázky či videá, môže to byť úplná katastrofa. Aj na to myslel WhatsApp vo chvíli, keď odprezentoval novú funkciu možnosti odpovede na obrázky, videá a GIFy.

Využívanie tejto funkcie bude jednoduché, pri rozkliknutí obrázka, videa alebo GIFu sa vám zobrazí v spodnej časti panel na odpoveď. Odpovedať pritom môžete aj na jeden konkrétny obrázok v celej galérii, nemusíte odpovedať na celý výber obrázkov, ktoré vám niekto odošle.

Aktuálne v beta verzii

Nová funkcia možnosti odpovede na obrázky, videá a GIFy je k dispozícii pre niekoľkých beta testerov a očakáva sa, že príde aj do stabilnej verzie aplikácie. Stať by sa tak mohlo už v blízkej dobe, keďže novinka je už v takmer finálnom štádiu prípravy.

Ak teda evidujete problém s komunikáciou vo WhatsAppe a privítali by ste takúto možnosť odpovede, už v blízkej dobe bude komunikácia vo WhatsAppe aj pre vás jednoduchšia.

Zdroj: wabetainfo.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.