Napríklad tých, ktorí počas neho jedia.

Aplikácia WhatsApp sa veľmi dynamicky mení na čoraz šikovnejší komunikačný nástroj. Nasvedčujú tomu aj viaceré zmeny, ktorými aplikácia v ostatnom čase prešla. Keďže „čert a konkurencia“ nikdy nespia, tak spoločnosť Meta aktuálne pridáva ďalšie funkcie, ktoré používatelia ocenia predovšetkým pri skupinových hovoroch.

Portál AndroidPolice informuje, že od dnešného dňa je možné počas skupinového hovoru stlmiť osoby, ktoré ostatných vyrušujú ich neprimeraným správaním (napríklad jedia, alebo inak nevhodne zasahuje do priebehu hovoru). Táto pravdepodobnosť sa teraz ešte viac zvýšila, pretože WhatsApp umožňuje až 32 účastníkom zúčastniť sa hovoru.

Je potrebné poznamenať, že možnosť “VYPNÚŤ” nevhodne sa správajúceho účastníka hovoru budú mať všetci. Táto možnosť tak nebude obmedzená iba na iniciátora hovoru, avšak po vypnutí nevhodne sa správajúcej osoby sa táto voľba prejaví u všetkých účastníkov, o čom bude informovať aj ikona stlmenia pri „nespratníkovi„.

Novinkou je aj funkcia, ktorá umožňuje jednoduchšie posielanie správ konkrétnym účastníkom skupinového hovoru. Okrem toho je pridaný aj nový indikátor, ktorý má za úlohu informovať o novopripojených účastníkoch skupinového hovoru.

Novinky by mali byť v aplikácii WhatsApp dostupné už od dnešného dňa. Je však možné, že sa budú šíriť postupne, a niektorým používateľom budú dostupné až v priebehu niekoľkých dní.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.