Funkcia je dostupná zatiaľ iba pre počítače.

Nálepky sa stali obľúbenou formou komunikácie a vo veľkej miere dokážu nahradiť emodži. Doteraz bolo potrebné na vytváranie vlastných nálepiek používať aplikácie tretích strán, ale to sa teraz mení. Leaker Mukul Sharma si všimol, že v beta verzii aplikácie WhatsApp pribudlo tlačidlo, ktoré umožňuje vytvoriť vlastné nálepky. Zdroj potvrdil, že táto funkcia je k dispozícii v aplikácii pre počítače.

Vytváranie vlastných nálepiek sa nám nepodarilo v redakcii overiť, ale údajne sa začína rozširovať. Funkcia umožňuje vytvárať nálepky z fotografií priamo v počítači. V ponuke sa nachádzajú aj nástroje na presné vystrihnutie obrazu, orezanie / otočenie a vrátenie / obnovenie zmien. 

Funkcia je vítaná aj z dôvodu, že WhatsApp vyzýva používateľov k inštalovaniu aplikácií na vytváranie nálepiek priamo z Obchodu Play. Nejde pritom o presne definovanú aplikáciu, ale o sériu aplikácií, z ktorých si má používateľ sám vybrať

Oficiálna dostupnosť novej možnosti vytvárania vlastných nálepiek nie je známa. Rovnako nevieme, či sa táto funkcia dostane aj na smartfóny. 

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.