K dispozícii je nová testovacia verzia pripravovaného operačného systému.

Microsoft vydal aktualizácie testovacej verzie systému Windows 11 pre vývojársky aj beta kanál v službe Windows Insider. Zároveň sprístupnil oficiálny ISO obraz pre Windows 11, ktorý si môžete stiahnuť z jeho webu.

ISO obraz je dostupný pre verziu Windows 11 Insider Preview Build 22000.132. Po jeho stiahnutí si môžete vytvoriť inštalačné médium, napríklad bootovateľný USB kľúč a ten použiť na čistú inštaláciu systému Windows 11 do vášho počítača.

ISO obraz si môžete stiahnuť z webu microsoft.com/en-us/software-download/windowsinsiderpreviewiso. Na konci tejto webovej stránky sa nachádza položka Select edition a v rámci nej si vyberiete žiadanú zostavu operačného systému.

Aby ste si mohli stiahnuť ISO obraz testovacej verzie, je potrebné prihlásiť sa do programu Windows Insider. Spraviť tak môžete na webe insider.windows.com. Jedinou podmienkou je aktívne Microsoft konto.

A pokiaľ už používate testovaciu verziu na Windows 11 vo vašom počítači – Microsoft upozorňuje, že teraz by ste mali vykonať migráciu z vývojárskeho na beta kanál, pokiaľ chcete používať beta zostavy pripravovaného operačného systému. Tie sú o niečo stabilnejšie v porovnaní s vývojárskou verziou.

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit