Funkcia, ktorá tak trochu duplikuje to, čo tu už prehliadače majú.

Avšak funkcia Microsoft Continue on PC je oddelená od sveta vlastnej synchronizácie vybraných prehliadačov. Nepotrebujete používať cloudovú synchronizáciu Firefoxu alebo Chromu na to, aby ste si poslali odkazy webových stránok do počítača. Funkcia už dávnejšie fungovala na zariadeniach s Androidom, teraz je dostupná aj pre operačný systém iOS.

Dočkáte sa jej však až na jeseň alebo v aktuálnych rýchlych aktualizáciách pripravovaného systému, ak ste Windows Insider, napríklad Windows 10 Fall Creators Update Build 16251 alebo Windows 10 Mobile Insider Preview Build 15235 v prípade používateľov Windows na telefónoch.

Výhodou tejto funkcie bude použitie medzi počítačmi, nezávislosť na vybraných cloudoch výrobcov browserov. Na funkciu sa tešíme, môže sa hodiť.

Fungovať bude v dvoch režimoch. Odoslať stránku do PC môžete tak, že sa tam hneď otvorí v prehliadači alebo sa zobrazí v Centre akcií na neskoršie otvorenie. Výborné napríklad pri surfovaní v mobile – stránky, ktoré nechcete pozerať teraz si pošlete do PC a otvoríte napríklad doma alebo v práci.

Zdroj: BetaNews, Windows Blog

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.