Nová funkcia by mala pomôcť vyhľadať aktuálne bezdrôtové siete Wi-Fi.

Podľa zverejneného príspevku na sieti X sa bude v niektorej z ďalších verzií zobrazovať v zozname Wi-Fi sietí nové tlačidlo. To so svojím charakteristickým obrázkom kruhovej šípky signalizuje obnovenie výsledkov hľadania. Podľa zverejnených informácií táto funkcia zatiaľ nefunguje správne a je otázkou, aký prínos bude mať po jej plnohodnotnom zapracovaní.

Terajšie vyhľadávanie Wi-Fi sieti funguje podľa nás dobre a zoznam dostupných sa obnovuje automaticky. Možno že existujú prípady, kedy sa tento zoznam neobnoví, no vtedy stačí zavrieť panel a ťuknúť na ikonu na Paneli úloh znova. Zoznam sieti sa opätovne načíta. Aj keď sa táto pripravovaná funkcia môže javiť ako duplicita, v budúcnosti by sme si mohli ušetriť výstup a opätovný vstup do panelu.

Tlačidlo sa prvýkrát objavilo v zostave s označením 25997. Ide o takzvaný Canary Channel a je to to testovací kanál pre tzv. Insiderov, ale v skorom rannom vývoji. Funkcie uvedené prostredníctvom tohto distribučného kanálu vydávania nových verzií nemusia vidieť všetci používatelia zapojení do programu Insider.

Zdroj: X

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.