Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Napriek očakávanému spomaleniu inflácie v budúcom roku je zdražovanie potravín pre mnohých Slovákov stále citlivou témou. Wolt Market, ktorý prevádzkuje okamžitú donášku potravín, reaguje na zdražovanie rozšírením sortimentu o viac ako 1 000 položiek, ako aj zmrazením cien základných a vianočných potravín.

Wolt Market chce v neistých časoch reagovať na meniace sa zákaznícke preferencie. Mnohí už teraz hovoria o skromnejších sviatkoch a týka sa to nielen vianočných darčekov, ale aj nákupu potravín na štedrovečerný stôl. “Vo Wolt Markete sme sa preto rozhodli garantovať rovnaké ceny zhruba 400 produktov z vybraných kategórií.  Zostanú na tej istej cenovej úrovni, na akej sú teraz, minimálne do konca januára. Ide najmä o produkty bežnej spotreby – ovocie a zelenina, mliečne výrobky, pečivo či mäso,“ uvádza Jana Trnovská, generálna riaditeľka Wolt Market ČR & SR.  

Do aktuálnej ponuky Wolt Marketu v posledných týždňoch pribudlo viac ako 1 000 nových produktov rôznych kategórií. Ide napríklad o obľúbené značky Nowaco, Garden Gourmet, Edokin, Zlaté zrnko, Grotto, Roshen, Dr. Ensa, Emco či Fusakle. Rovnako v ponuke Wolt Marketu pribudla aj nová kategória Kvalitne a lacno, v ktorej sú zahrnuté najbežnejšie produkty za čo najvýhodnejšiu cenu.

Aj keď je dovoz z Wolt Marketu ideálny na dokupovanie vianočných potravín na poslednú chvíľu, zákazníci tu bez problémov môžu urobiť kompletný vianočný nákup. “Okrem nových značiek máme v ponuke aj vianočný sortiment – od mikulášskych balíčkov, cez baliace papiere, sviečky, svetielka, vianočné ozdoby, ponožky a iné darčeky. Neustále sa usilujeme rozširovať ponuku, aby u nás zákazník mal veľký výber nielen potravín, ale prakticky čokoľvek, čo nájde v bežnom supermarkete,“ dodáva Jana Trnovská.  V akciovej ponuke pred Vianocami si zákazníci z Wolt Marketu budú môcť kúpiť aj čerstvé či mrazené ryby, zemiaky, majonézu, kapustu, sušené hríby, ovocie ako mandarínky, ananás, alkohol a ďalšie typické vianočné potraviny.

Celý vianočný nákup si môžu zákazníci urobiť jednoducho a bez čakania. Nákup im kuriér Woltu dovezie do 30 minút a to ešte aj doobeda na Štedrý deň.“Wolt Market je ideálne riešenie pre kohokoľvek, kto sa chce vyhnúť stresom alebo radom v obchodoch. Všetko si tak z pohodlia domova objedná s rýchlym doručením až k dverám,“ uzatvára generálna riaditeľka Wolt Market ČR & SR  Jana Trnovská.

Značky: