iPhone 7 sa bude podobať na aktuálny model.

Aktuálne kolujú internetom dve vlny informácií. Jedna tvrdí, že iPhone 7 prinesie výraznú zmenu dizajnu a viacero vylepšení. Je to logické, doteraz tomu tak vždy bolo.

Čoraz častejšie sa však objavuje názor, že iPhone 7 bude pripomínať aktuálnu generáciu a Apple prinesie veľké zmeny až v roku 2017. Tento názor najnovšie prezentuje aj Wall Street Journal. Ten opisuje iPhone 7 ako smartfón s viacerými drobnými zmenami. Tou najväčšou by malo byť odstránenie 3,5 mm jacku pre slúchadlá.

Pokiaľ sa tak stane – a WSJ považujeme za dostatočne relevantný zdroj, aby informoval o hocakej neoverenej fáme – znamenalo by to, že Apple opustí tick-tock cyklus. Rovnako ako Intel, aj Apple jeden rok prišiel s novou architektúrou / dizajnom a ďalší rok ju / ho vylepšil.

„Revolučný“ iPhone, na ktorý všetci čakajú, by tak mal prísť až v roku 2017. Bolo by to symbolické, pretože práve budúci rok oslávi iPhone 10 rokov od svojho predstavenia. Tento model má priniesť zaoblený OLED displej a snímač odtlačkov prstov, ktorý je zabudovaný priamo v displeji. Apple by sa vďaka tomu mohol vzdať hardvérového tlačidla a vytvoriť iPhone, „ktorý je ako jedno sklo„.

Zdroj: The Verge

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit