Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Disney, Lucasfilm a Microsoft znovu spojili sily, aby priniesli s úplne novým balíčkom kostýmov Minecraft Star Wars Prequel Skin Pack obľúbených hrdinov z ďalekej, preďalekej galaxie do Minecraftu.

Od zákerného senátora Palpatina po odvážnu kráľovnú Amidalu a mocného rytiera Jedi Anakina Skywalkera. Nič vám nebráni budovať nové svety s ikonickými postavami.

Hráči Minecraftu sa môžu tešiť na 50 kostýmov hrdinov z filmov Star Wars: The Phantom Menace, Star Wars: Attack of the Clones a Star Wars: Revenge of the Sith, s ktorými prežijú vzostup Galaktického impéria jednu kocku za druhou.

Balíček Minecraft Star Wars Prequel Skin Pack je dostupný pre Xbox 360 a Xbox One za 2,99 eura.

To ale nie je všetko!

S prichádzajúcim Halloweenom začne v hre Minecraft strašiť. Dobrí ľudia z 4J namixovali balíček venovaný najstrašidelnejšiemu sviatku roka. Balíček neprináša iba 43 kostýmov, nové textúry, ktoré môžete aplikovať na svoje svety a strašidelnú hudbu, ale aj úplne nový svet, z ktorého tuhne krv v žilách.

Pozrite si ukážku z Halloween Mash-up: https://www.youtube.com/watch?v=hOwiWheF-p0

Nájdete tu aj húsenkovú dráhu, na ktorej môžete jazdiť s priateľmi až do odpadnutia. Medzi kostýmami narazíte na Smrtku, Frankensteinovu nevestu, bláznivého doktora aj Dr. Jekkylla a pána Hydea. A ako to už býva zvykom, vybrané kostýmy si môžete stiahnuť zadarmo.

Balíček Halloween Mash-up je dostupný pre všetky konzolové verzie Minecraft za 3,99 eura.

V prípade, že je vašou šálkou kávy Minecraft: Pocket Edition alebo Minecraft: Windows 10 Edition, nezúfajte, vytvorili sme špeciálny balíček iba pre vás. Tentoraz sa budete môcť obliecť ako váš obľúbený „mob“! Za 0,99 eura nájdete v balíčku Halloween Costume Pack 15 kostýmov, a ak si ho nechcete sťahovať celý, kostýmy Želeného golema a zombíka sú k dispozícii na stiahnutie zdarma.

Skvelý Halloween a nech vás Sila sprevádza!

Značky: