Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O necelých päť týždňov sa začne herný veľtrh gamescom 2016.

Dnes je nám potešením podeliť sa o informáciu, že Xbox umožní fanúšikom zahrať si najočakávanejšie herné tituly naplánované na tento aj budúci rok pre platformy Xbox a Windows 10; počnúc našou hviezdnou ponukou trhákov ako Gears of War 4, Forza Horizon 3, Halo Wars 2, ReCore a Sea of Thieves a končiac hrami z programu ID@Xbox vrátane We Happy Few, Everspace a Cuphead. Už sa nemôžeme dočkať, keď si ich fanúšikovia vyskúšajú.

Tento rok nebudeme organizovať brífing pre novinárov, avšak pre hráčov z Európy a celého sveta chystáme nový a intímnejší zážitok v podobe Xbox FanFest. Bližšie informácie o Xbox FanFest zverejníme v najbližších týždňoch.

Tohtoročná E3 bola pre nás rekordnou a odozva hráčov nás ohromila. Xbox predstavil nové zariadenia z rodiny Xbox One, množstvo funkcií Xbox Live a doteraz najväčšiu ponuku hier pre Xbox One a Windows 10. Oznámili sme takisto aj nový program Xbox Play Anywhere, ktorý umožňuje zakúpiť hru iba raz a potom ju hrať na oboch platformách Windows 10 a Xbox One. Všetky oznámenia na E3 poukázali na odhodlanosť Xboxu priniesť budúcnosť hrania aj mimo hranice konzolových generácií a umožniť hráčom hrať sa bez hraníc.

A na gamescom 2016 prinesieme priamo do rúk hráčom ešte viac takýchto zážitkov.

Otváracie doby stánku Xbox na gamescom:

Streda, 17. august – 9:00 – 19:00 (iba pre odbornú verejnosť)

Štvrtok – piatok, 18. – 19. august – 10:00 – 20:00

Sobota, 20. august – 9:00 – 20:00

Nedeľa, 21. august – 9:00 – 18:00

Značky: