Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Do najpredávanejšej pretekárskej série s viac ako 11 miliónmi unikátnych hráčov na platforme Xbox One prichádza najpopulárnejšia forma automobilového športu v Amerike.

Rozšírenie NASCAR pre hru Forza Motorsport 6 je oddnes dostupné a otvára dvere do sveta NASCAR. Ide o zážitok, aký môže priniesť iba tak komplexná séria ako Forza Motorsport. Rozšírenie ponúka novú 10 hodinovú kampaň NASCAR World Tour a odpovedá na pálčivé otázky fanúšikov: „Čo by sa stalo, keby.“

 

Ako obstoja americké sériové vozidlá proti osemvalcom od protinožcov na okruhu Bathurst? A ako si budú viesť proti prototypom WEC na okruhu LeMans? V kariére NASCAR World Tour môžu hráči tieto predstavy zhmotniť a pretekať v unikátnych súťažiach na pestrej ponuke tratí a okruhov. Či už budete stáť na štarte proti triede GT alebo autám postaveným na vytrvalostné preteky zo svetových motoristických šampionátov, deliť sa o trať s monopostami IndyCar alebo Formula E, alebo posúvať hranice na klasických amerických okruhoch ako Indianapolis Motor Speeday a Daytona International Speedway, rozšírenie prináša NASCAR, aký ste ešte nezažili.

Jadro rozšírenia NASCAR tvorí intenzívny zážitok z pretekania na týchto nezameniteľných amerických autách. Sadnete si za volant 24 vozidiel z tohtoročnej série NASCAR, vrátane tímových vozov Joe Gibbs Racing, Chip Ganassi Racing, Stewart-Haas Racing, Hendrick Motorsports a Team Penske a vozidiel, na ktorých jazdia špičkoví jazdci NASCAR: Jimmie Johnson, Kurt Busch a Chase Elliott. Táto trojica hviezd vás svojimi hlasmi bude sprevádzať svetom NASCAR a zasvätí vás do jeho histórie a používaných technológií.

Spolu s novým módom kariéry a novým vozovým parkom obsahuje rozšírenie NASCAR aj novú trať Homestead-Miami Speedway, ktorá je prístupná pre všetky herné režimy, ďalej nových NASCAR rivalov, ligy a eventy pre hru viacerých hráčov, takže si NASCAR užijete naprieč celou hernou ponukou Forza Motorsport 6. A s pridaním úplne nových predností ako letmý štart, režim Quick Stop a komplexnejší draftovací model, vnáša expanzia NASCAR do pretekania v závese novú úroveň stratégie a napätia.

„Expanzia NASCAR poukazuje na silu a vášeň ako hry Forza Motorsport, tak aj pretekov NASCAR,“ povedal Dan Greenawalt, kreatívny riaditeľ Turn 10 Studios. „Hra Forza 6 s expanziou NASCAR ponúka teraz viac ako 600 Forzavista vozidiel na zbieranie, upravovanie či pretekanie. Hráči môžu súťažiť na tratiach z celého sveta v rozmanitých medzinárodných motoristických disciplínach. Forza je o prebúdzaní takýchto automobilových snov,“ skonštatoval.

Pripravte sa na úplne nový spôsob pretekania v hre Forza Motorsport 6 s rozšírením NASCAR dostupným exkluzívne pre Xbox One za 19,99 euro.

Značky: