Naše čakanie je konečne na konci.

Po takmer troch mesiacoch bude séria Xiaomi 12 konečne predstavená aj globálne. Udeje sa tak 15. marca o 20:00 čínskeho času, čiže o 13:00 nášho času. Uvedenie bude samozrejme vysielané na viacerých online platformách vrátane YouTube, Twitteru, Facebooku, ako aj na stránke spoločnosti Xiaomi.

Na tejto udalosti by sme tak mali byť svedkami uvedenia modelov Xiaomi 12, Xiaomi 12X a Xiaomi 12 Pro. Aj napriek tomu, že začiatkom roka sa veľa popísalo aj modeli Ultra, tak ten by teraz nemal byť predstavený. Otázne je, že či vôbec.

Xiaomi Global EventZdroj: GSMArena
Xiaomi Global Event

Počas udalosti by však mali byť uvedené aj inteligentné hodinky, o ktorých máme zatiaľ iba málo informácií. Pred pár dňami boli dokonca odhalené aj ceny globálnych verzií série Xiaomi 12. Xiaomi 12 by sa mal v Európe predávať podľa verzie už od 899 eur, pričom model 12 Pro bude začínať až na hranici 1 099 eur. V oboch prípadoch ide o základné konfigurácie, čiže ide o verzie “s cenou od”. Vyššie pamäťové verzie budú samozrejme o niečo drahšie. 

Najlacnejším zástupcom globálnej série bude model 12X, ktorého cena by sa mala pohybovať v rozmedzí 600 – 700 eur. Viac podrobností sa dozvieme už budúci týždeň.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.