Nahradiť ho majú dva modely série MIX.

Po nedávnom predstavení smartfónov Xiaomi 12 a 12 Pro bolo údajne na rade aj predstavenie najvýkonnejšieho zástupcu série, modelu Xiaomi 12 Ultra. Niektoré parametre tohto zariadenie síce boli odhalené, no je možné, že najnovšie správy príliš nepotešia.

GSMArena tvrdí, že Xiaomi 12 Ultra bude mať v oblasti fotografickej výbavy použité senzory s rozlíšením 50 Mpx + 48 Mpx + 48 Mpx, ktoré poznáme z modelu Mi 11 Ultra. Toto tvrdenie má však značné medzery, pretože vôbec nemusí ísť o model 12 Ultra, keďže to vyzerá tak, že tento model v podstate ani nikdy neexistoval.

Aj keď sú najnovšie informácie v súlade s predchádzajúcimi správami o malých zmenách na strane hardvéru fotoaparátov pre rok 2022, príspevok leakera Digital Chat Station vyslovene netvrdí, že spomínaná zostava bude použitá aj v prípade modelu 12 Ultra. Ide iba o nesprávny výklad GSMAreny.

Xiaomi 12 UltraZdroj: LetsGoDigital
Pozerali sme sa celý čas na model Xiaomi MIX 5?

Nahradí séria MIX 5 model 12 Ultra?

Pri modeli Xiaomi 12 Ultra sa pred pár dňami objavilo zopár správ, ktoré tvrdia, že tento smartfón nemusí byť vôbec predstavený a bude nahradený modelmi MIX 5. Keďže ide o správy založené na veľkom množstve faktov, nechajme sa prekvapiť, ako to s modelom 12 Ultra nakoniec dopadne. No nevyzerá to s ním príliš dobre. Je aj celkom možné, že už zverejnené rendery Xiaomi 12 Ultra sú v podstate iba nesprávne pomenovanými rendermi MIX 5.

Séria Mi MIX 5 bude údajne predstavená už o pár týždňov (niekedy v marci), takže očakávame, že senzory v zložení 50 Mpx + 48 Mpx + 48 Mpx nakoniec uvidíme práve v jednom z jej modelov. MIX 5 Pro má byť údajne prvým modelov značky, ktorý dostane očakávané fotoaparáty Leica.

Zdroj: GSMArena, Xiaomiui, Teme, Notebookcheck

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.