Vlajkové lode čínskeho výrobcu sa tradične tešia veľkej popularite.

To platí aj v čase pred ich predstavením. Veľa detailov sme spoznali už pred nejakým časom, no doteraz nám chýbal už iba jeden zásadný údaj – oficiálny dátum predstavenia. Najnovšia várka noviniek so sebou prináša aj údajný oficiálny dátum. Portál GSMArena uvádza, že modely s označením J1J1 a J1J2 / Mi 10 a Mi 10 Pro, mala spoločnosť predstaviť už 7. februára. Častokrát sa uvádzal aj dátum 11. február, kedy očakávame novinky z produkcie Samsungu. 

Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10, zdroj: GSM Arena

Najnovšie sa termín predstavenia presúva na 13. februára. Vzhľadom na súčasnú napätú situáciu okolo Koronavírusu , ako aj na nedávne oficiálne vyhlásenie spoluzakladateľa a generálneho riaditeľa spoločnosti Black Shark Luo Yuzhou, predstavenie bude pravdepodobne iba online.

Pokiaľ ide o predaj a skutočnú dostupnosť zariadení, udalosť určite ponúkne konkrétny časový harmonogram spustenia predaja. Zdroj zatiaľ tvrdí, že predaj štandardného modelu Mi 10 bude spustený už 14. februára. Pokiaľ ide o Mi 10 Pro, predobjednávková kampaň sa môže začať už 10. februára s tým, že expedovať sa tento model môže začať už 18. februára.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Pozrite si technické parametre Xiaomi Mi 10 Pro: Niektoré nadchnú, iné môžu sklamať

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.