Výrazného vylepšenia sa dočkal aj fotoaparát.

Nová aktualizácia naznačuje, kam sa bude vývoj softvéru MIUI uberať. Model Mi 11 je najnovšia vlajková loď čínskeho výrobcu. Podľa nedávnej spätnej väzby od používateľov dostáva Xiaomi Mi 11 stabilnú aktualizáciu MIUI na verziu 12.0.19. Táto aktualizácia prichádza s „automatickými kombinovanými pohybmi“ počas hrania. To znamená, že pri bojových hrách môžu hráči vykonávať zložité pohyby jediným kliknutím.

Aktualizácia taktiež vylepšuje fotoaparát, ktorý je optimalizovaný za účelom zlepšenie celkovej kvality obrazu. V polovici januára spoločnosť vydala internú beta aktualizáciu, ktorá tiež rieši problém abnormálneho reštartu virtuálneho oddielu AB, ktorý spôsobil zlyhanie OTA aktualizácií.

Xiaomi Mi 11 je zatiaľ jediným smartfónom série Mi 11. Čoskoro sa však dočkáme jej rozšírenia údajne až o tri modely – Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11 Pro Extreme Edition a Mi 11 Lite. Od uvedenia modelu Mi 11 je jeho popularita veľká, čo dokazujú aj doterajšie predaje cez 1 milión kusov iba za 21 dní. Napriek týmto dobrým predajom je dopyt aj naďalej vysoký.

Keď dorazia nové modely, tlak na štandardnú verziu sa určite zníži.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/xiaomi-mi-11-and-miui-12-5-global-announcement-scheduled-for-february-8/329517

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.