Príchod novinky, ktorá stále prekvapí, najmä špičkovým displejom.

V rámci čínskeho uvedenia, ktoré prebiehalo v natívnom jazyku bola predstavená nová verzia MIUI 12.5, ktorá prinesie nové vizuálne prvky, vylepšenia v oblasti zvuku a novú haptickú odozvu. Mi 11 má však ešte stále rozhranie MIUI 12 bežiacom na Androide 11.

Snapdragon 888 v tomto telefóne priniesol 745 942 bodov v AnTuTu. Výsledky si sami overíme, keď budeme telefón testovať.

Mi 11 prinesie ultra tenký dizajn, ktorý by nebol sám o sebe tak zaujímavý, keby ste v telefóne nemali batériu s kapacitou 4600 mAh. K tomu je tu podpora 55 W nabíjania. Tiež treba pripočítať aj stereo reproduktory, ktoré máte v klasickom umiestnení teda jeden v spodnej časti vedľa konektora USB-C a druhý na hornej strane.

Telefón s Wi-Fi 6, rýchlymi pamäťovými čipmi a 5G konektivita. To všetko je niečo, čo očakávate. Výraznou zmenou je 6,81“ AMOLED displej s hodnotou Delta E 0,41. Má rozlíšenie 1440 × 3200 px a pri tejto uhlopriečke je jeho hustota 515 ppi.

A ako už mnohé informácie prezrádzali skôr, obnovovacia frekvencia je 120 Hz. DisplayMate dal displeju hodnotenie A+. Chránený bude sklom Gorilla Glass Victus. Zatiaľ najpevnejším sklom

Fotoaparát je vo výbave 108 Mpx vo forme hlavného a ďalších dvoch s rozlíšením 13 a 5 Mpx.

Zdroj: mi.com

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: Najlepšie foto vlastnosti

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.