Po predstavení Mi MIX Fold spoločnosť Xiaomi znovu oživila sériu MIX.

MIX Fold je však skladateľné zariadenie a nie bežný smartfón. To znamená, že v sérii MIX stále chýba štandardný model. Je preto prirodzené, že aktuálne sa začalo objavovať viac správ o modeli Mi MIX 4.

Iba nedávno sa objavili správy, ktoré tvrdia, že Mi MIX 4 príde s najrýchlejším nabíjaním, ako aj so systémom MIUI 13. Podľa predchádzajúcich správ má Xiaomi na jeseň oficiálne uviesť novú generáciu vlajkovej lode MIX. Ide tak po trojročnej prestávke o návrat série MIX, ktorá bola vždy výnimočná a posúvala technologické hranice.

Aj z tohto dôvodu očakávame, že novinka prekvapí možnosťami displeja, v ktorom sa má nachádzať selfie fotoaparát. Xiaomi má údajne prekvapiť aj „čistým“ dizajnom prednej strany.

Xiaomi Mi Mix 4

Zdroj: GizChina

Práve kvôli nadštandardnej technologickej výbave očakávame aj vyššiu cenu. Tá má údajne prekonať model Xiaomi Mi 11 Ultra. Je pritom potrebné zobrať v úvahu aj fakt, že sa tak udeje kvôli použitiu selfie kamery v displeji. Z toho dôvodu nebude možné použiť OLED panel s vysokým rozlíšeným. Spoločnosť však použije špeciálne prispôsobenú obrazovku s vysokým rozlíšením. Táto obrazovka bude mať lepší efekt zobrazenia ako bežné FullHD panely.

Okrem nekompromisného dizajnu bude mať Xiaomi Mi MIX 4 aj vynikajúci výkon. Nielenže bude používať čipset Snapdragon 888, ale bude mať aj 4500 mAh batériu s podporou 120 W rýchleho káblového nabíjania.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Redmi Note 10 Pro: Video, ktoré vám o ňom povie, všetko podstatné

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.