Nedávno podané patentové prihlášky opisujú smartfón s veľkým fotoaparátom a dvoma displejmi. 

Portál LetsGoDigital aktuálne zverejnili nové podrobnosti o tomto zaujímavom patente, ktorý môže zobrazovať nadchádzajúci smartfón série Mi Mix. Prvýkrát sme o tomto zariadení písali v tomto článku.

Dokumentácia obsahuje sériu obrázkov, ktoré ukazujú zariadenie zo všetkých uhlov. Zdroj poznamenáva, že fotografie poskytujú množstvo detailov vo vysokej kvalite. To však ešte vôbec nezaručuje, že spoločnosť Xiaomi toto zariadenie aj skutočne predstaví. Na obrázkoch sú zobrazené dva modely – čierny a transparentný.

Z podaného patentu je známa podpora pre 5G a 108 Mpx fotoaparát s možnosťou približovania. Fotoaparát má označenie AI Super Camera a obsahuje „iba“ jeden veľký objektív, ktorému je možné meniť ohniskovú vzdialenosť. 

Xiaomi Mi Mix 2020

Zdroj: GizChina / LetsGoDigital

Na základe získaných informácií vytvorila dizajnérka Jermaine Smit pre LetsGoDigital demo video s názvom Mi Mix Alpha Pro. To dokonalejšie vykresľuje zariadenie, ktoré môže byť čoskoro predstavené.

Fotoaparát nie je jedinou lákavou výbavou smartfónu. Hlavný displej zaberá takmer celú prednú časť. Druhá obrazovka pokrýva 60 % zadnej steny a zvyšok je vyhradený pre obrovský kamerový modul. Predný fotoaparát nie je vzhľadom ku konštrukcii potrebný.

Xiaomi Mi Mix 2020

Zdroj: GizChina / LetsGoDigital

Podľa portálu LetsGoDigital môže byť tento model zaradený do série Xiaomi Mi Mix (model 2020?), ktorej ďalší zástupca má byť predstavený už na jeseň. Predstavenie Xiaomi Mi Mix 4 v roku 2020 je málo pravdepodobné, nemožno ho však úplne vylúčiť.

Xiaomi Mi Mix 2020

Zdroj: GizChina / LetsGoDigital

Stojí za zmienku, že na stránkach populárnych online obchodov, vrátane Aliexpress, sa nedávno objavili vysokokvalitné obrázky údajného smartfónu Xiaomi Mi Mix 2020. Tento dizajn bol skutočne originálny.

Xiaomi Mi Mix 2020

Zdroj: GizChina

Zdroj: LetsGoDigital, GizChina

Prečítajte si aj:

edge + ako vlajková loď od motoroly (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.