Tablet Xiaomi Pad 6S Pro bol predstavený na MWC v Barcelone ešte vo februári, teraz prichádza na Slovensko.

Čínska značka Xiaomi počas konferencie Mobile World Congress v Barcelone predstavila tento rok niekoľko zaujímavých zariadení. Nie všetky však prišli na náš trh hneď, niektoré sa oneskorili. Medzi ne možno zaradiť aj nový, pomerne veľký tablet, Xiaomi Pad 6S Pro. Ten už o pár dní zažije svoju premiéru aj na našom trhu spolu s príslušenstvom, ktoré k nemu patrí.

Dostupný bude v dvoch pamäťových konfiguráciách a už teraz je jasné, že pôjde o hit predajov na trhu. Vďaka veľkému displeju z neho možno spraviť aj produkt určený na produktivitu, s čím sa spája aj jeho príslušenstvo. Okrem toho však ponúka aj vysoký výkon, ktorý v tabletoch nie je možné vždy nájsť.

Xiaomi Pad 6S Pro bude dostupný aj na Slovensku

Počas oficiálneho predstavenia tabletu na globálnom trhu sa o jeho prítomnosti na Slovensku ešte veľa nevedelo. Bolo jasné, že ku nám príde, no nebol známy začiatok predaja a ani jeho cena. Teraz je však už známe úplne všetko, pretože veľký tablet s 12,4-palcovým displejom a čipsetom Snapdragon 8 Gen 2 bude na Slovensku v predaji už od 8. apríla.

Xiaomi Pad 6S ProZdroj: Xiaomi
Xiaomi Pad 6S Pro

Známa je už aj oficiálna cena, za ktorú si tablet, resp. aj príslušenstvo k nemu budete môcť zakúpiť. Xiaomi Pad 6S Pro 12,4, ktorého špecifikácie si môžete pozrieť na tomto odkaze, sa bude na Slovensku predávať už od 599 eur. Táto cena sa bude týkať verzie s 8 GB RAM a 256 GB interného úložiska. Ak by ste však chceli siahnuť po verzii s 12 GB RAM a 512 GB interného úložiska, zaplatili by ste zaň 679 eur.

Od 8. apríla bude dostupné aj príslušenstvo k tabletu. V ponuke bude stylus Xiaomi Focus Pen za cenu 79,90 eura. Klávesnica aj s touchpadom Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard k tabletu bude k dispozícii za 139,90 eura a originálny obal Xiaomi Pad 6S Pro Cover za 29 eur. Xiaomi si však pripravilo aj akciovú ponuku, v rámci ktorej budete môcť získať tieto produkty za atraktívnejšie ceny.

Od 8. apríla do 21. apríla nakúpite výhodnejšie

Ak si objednáte Xiaomi Pad 6S Pro 12,4 v dátumoch od 8. apríla do 21. apríla, získate na tablet zľavu 40 eur. Okrem toho však dostanete aj obal Xiaomi Pad 6S Pro Cover k objednávke zadarmo. Počas týchto dní však bude možnosť kúpiť si aj príslušenstvo v podobe stylusu či klávesnice za výhodnejšie ceny. Stylus Xiaomi Focus Pen tak bude k dispozícii o 30 % lacnejší, jeho cena teda bude 55,90 eura. Klávesnica Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard rovnako získa tretinovú zľavu a jej cena bude 97,90 eura. Zvýhodnená ponuka bude k dispozícii na stránke mi-store.sk a u vybraných predajcov.

Zdroj: Xiaomi Slovensko

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.