Xiaomi oznámilo prostredníctvom sociálnej siete Weibo dátum predstavenia najnovšej vlajkovej lode Mi 8. To by sa malo konať 31. mája.

Doplnené 31.5.2018: Sledujte naživo predstavenie noviniek od Xiaomi.

Dnes spoločnosť Xiaomi predstaví svoje novinky. Tešiť sa tak môžete na nové smartfóny, okuliare pre virtuálnu realitu, novú nadstavbu MIUI 10, ako aj predstavenie vlastného procesora Surge S2. V neposlednom rade je očakávaný aj fitnes náramok Mi Band 3.

Live stream môžete sledovať na tomto odkaze. Konferencia začala o 8:00 nášho času.

Doplnené 30.5.2018: Prípravy na predstavenie novej vlajkovej lode spoločnosti Xiaomi vrcholia.

Tesne pred zajtrajším predstavením sa objavilo krátke video, ktoré vtipným spôsobom znázorňuje moderné funkcie pripravovaného smartfónu.

Video pozostáva z dvoch krátkych klipov, kde sa v jednom z nich vyzdvihuje sila GPS signálu, ktorá by mala byť pri modeli Mi 8 naozaj výnimočná, vďaka duálnej GPS anténe.

Na verejnosť sa dostal aj plagát na ktorom sú číslice 8, v ktorých sú vyobrazené pyramídy v Gíze, Sagrada Familia v Barcelone, Taj Mahal v Indii, Šikmá veža v ​​Pise, chrám sv. Bazila na Červenom námestí v Moskve, Eiffelová veža v ​​Paríži, vietnamská pagoda a Presbyteriánsky kostol.

Tento plagát odhaľuje nové trhy pre Xiaomi Mi 8, ktorými sú Egypt, Španielsko, India, Taliansko, Rusko, Francúzsko a Vietnam.

Do predstavenia noviniek od Xiaomi ostáva už iba pár hodín a s napätím očakávame, aké prekvapenie bude tentokrát pre fanúšikov pripravené.

Pôvodný článok 24.5.2018: Počas prezentácie Mi 8 sa predstaví aj nová verzia obľúbenej nadstavby od Xiaomi, MIUI 10. Odhalenie noviniek sa bude konať v čínskom Shenzene.

Text na propagačnom obrázku k nadstavbe MIUI 10 naznačuje, že sa bude jednať o výrazné zrýchlenie prostredia. Voľne by sa dal text preložiť: “Budem rýchlejšia ako blesk”. Toto tvrdenie sa objavilo aj pri ohlásení modelu Mi 8. V ňom stálo: “Ja som Mi 8 a budem rýchlejší, ako kedykoľvek predtým”.

V tomto prípade sa očakáva, že práve model Mi 8 bude prvým zariadením, ktoré bude mať predinštalovanú najnovšiu verziu MIUI 10, ktorá bude bežať na Android Oreo.

Zdroj: GSM Arena 

Prečítajte si aj:

VIDEO: Ako funguje čítačka odtlačkov prstov v displeji na Xiaomi Mi 8?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.