Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Xiaomi predstavila novú sezónu Xiaomi Master Class podporovanú spoločnosťou Leica s novo uvedenou sériou Xiaomi 13T.

Pod názvom „Rediscover“ sľubuje jedinečnú príležitosť pre fotografických nadšencov zlepšiť svoje zručnosti prostredníctvom rozmanitej škály vzdelávacích kurzov, a to online aj offline, s podporou rozsiahlych skúseností a kreatívnej vízie spoločnosti Leica v oblasti fotografie. Cesta „Rediscover“ sa začína 1. októbra 2023 v Berlíne v Nemecku, čo sa zhoduje s pamätným podujatím uvedenia produktov radu Xiaomi 13T. Vedúcim tejto podmanivej cesty bude uznávaný inštruktor Leica Akademie Siegfried Hansen.

Trieda Xiaomi Master Class bola založená s cieľom inšpirovať tvorivý potenciál nadšencov fotografie. Tento program je určený pre začiatočníkov aj skúsených fotografov a ponúka inkluzívnu a interaktívnu platformu na rozvíjanie ich fotografických zručností. V júni 2023 spoločnosť Xiaomi oficiálne oznámila spoluprácu so spoločnosťou Leica na programe Xiaomi Master Class Supported by Leica. Odvtedy sa uskutočnili dva úspešné turnusy, na ktorých sa zúčastnili inštruktori Leica Akademie Eolo Perfido (čiernobiela fotografia) a Dominic Nahr (dokumentárna fotografia). Tieto kurzy umožnili globálnej komunite zlepšiť svoje fotografické zručnosti a využiť obrazové schopnosti spoločnosti Leica v smartfónoch Xiaomi.

Nová sezóna sa zhoduje s vydaním série Xiaomi 13T, prináša autentickosť a brilantnosť Leica širšiemu publiku. S témou „Znovuobjavenie“ má Xiaomi Master Class pomôcť používateľom znovuobjaviť krásu v ich každodennom živote a zachytiť tieto „majstrovské diela na dohľad“ pomocou ich nových telefónov.

Od 1. októbra prinesie Xiaomi Master Class sériu praktických kurzov vo významných nemeckých mestách vrátane Berlína, Hamburgu, Frankfurtu, Stuttgartu a Mníchova, a to online aj offline. Tieto kurzy, ktoré vedie renomovaný inštruktor Leica Akademie Siegfried Hansen, sú otvorené pre miestnych účastníkov s možnosťou ponoriť sa do sveta profesionálnej fotografie. Siegfried, významný fotograf známy svojimi podmanivými „pouličnými fotografiami“, prevedie účastníkov svojím v praxi overeným systémom fotografovania a know-how, ktoré stojí za jeho pôsobivými dielami.

Cesta za novým objavovaním sa nekončí v Nemecku. Bude rozšírená do Spojeného kráľovstva, Francúzska, Španielska a ďalších krajín, pričom do online aj offline kurzov sa zapoja ďalší profesionálni fotografi. Táto najnovšia sezóna „Xiaomi Master Class Supported by Leica“ bude prístupná prostredníctvom našej oficiálnej webovej stránky a platforiem sociálnych médií, čo umožní nadšencom fotografie na celom svete učiť sa vlastným tempom a pohodlne.

Webová stránka Xiaomi Master Class:

https://event.c.mi.com/global/xiaomiImagery/xiaomimasterclasssupportedbyleica/

Značky: