Aktuálna vlajková loď Xiaomi Mi 9 bola predstavená začiatkom roka vo februári.

Odvtedy sme mohli vidieť ešte niekoľko variácií tohto modelu, medzi ktoré patrí aj odľahčená verzia Mi 9 SE, ale aj vylepšená verzia Mi 9 Pro. Spoluzakladateľ a prezident spoločnosti Lin Bin teraz potvrdil, že ďalší Mi telefón uvidíme už čoskoro.

V komentári v rámci príspevku o Mi 9 Pro Lin Bin odpovedal fanúšikovi a uviedol, že nadchádzajúce Mi 10 Pro bude skutočným nástupcom Mi 9 Pro. Aj keď o ďalšej vlajkovej lodi Mi ešte neexistujú žiadne ďalšie informácie, toto je prvé oficiálne potvrdenie, ktoré sme mohli vidieť.

V náväznosti na túto správu bol model Xiaomi Mi 9 stiahnutý z oficiálnej čínskej stránky spoločnosti, čo je ďalším znakom toho, že sme bližšie k uvedeniu nástupcov tohto modelového radu. Zatiaľ jediné informácie, ktoré sme mohli vidieť o modelovom rade Mi 10 naznačujú, že zariadenia budú obsahovať nový čipset Snapdragon 865, spolu so 108 Mpx fotoaparátom a Androidom 10, vrátane MIUI 11. Nedávno sa tiež objavila čínska certifikácia, ktorá podrobne opísala dve pripravované zariadenia, ktoré budú podporovať rýchle 66 W nabíjanie. Je však zrejmé, že do predstavenia tohto očakávaného zariadenia (zariadení) už nie je vôbec ďaleko.

Zdroj: Weibo

Prečítajte si aj:

Recenzia Xiaomi Mi 9: Vlajková loď za veľmi atraktívnu cenu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.