Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 14. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Vonkajšia kamera Xiaomi BW400 Pro: Túto kameru so solárnym nabíjaním si zamilujete (RECENZIA)

Portfólio produktov od Xiaomi je skutočne široké. Okrem smartfónov či inteligentných hodiniek možno logo značky nájsť aj na netradičných zariadeniach ako vyhrievaná bunda či zvlhčovač vzduchu. Skvelým pomocníkom vo vašej domácnosti však môže byť aj inteligentná kamera Xiaomi BW400 Pro, ktorú sme si vyskúšali v našej redakcii a posúdili, či ide skutočne o zariadenie, ktoré dokáže ochrániť váš domov nielen v čase dovolenkovej sezóny.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Dostali ste upozornenie od Facebooku ohľadne vášho účtu?

Facebook nás pred zobrazením hlavnej stránky s nástenkou správ informoval o podozrivých aktivitách v súvislosti s naším účtom. Na pohľad sme nevykonávali odlišné aktivity než za posledných niekoľko mesiacov. Aj preto bola informácia o automatizovanom správaní prekvapivá. Menej príjemná bola informácia o možnom zablokovaní účtu, ak sa podobné aktivity budú opakovať.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. AnTuTu: Toto je zoznam najvýkonnejších Android smartfónov za marec 2024

Platformu AnTuTu pozná pravdepodobne každý. Jej dôveryhodnosť je však po kauze z roku 2020 značne naštrbená, avšak stále dokáže poskytnúť pomerne relevantné informácie o výkone smartfónov. V uplynulých mesiacoch sme mohli byť svedkami mimoriadne vyrovnaného súboja vlajkových čipových sád spoločností Qualcomm a MediaTek. Hoci v minulosti išlo o jednoznačnú záležitosť čipsetov Snapdragon, tak od uvedenia série Dimensity má aj MediaTek medzi najvýkonnejšími zariadeniami sveta svoje pevné miesto.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Silvercrest: Bluetooth reproduktor za pár drobných

Silvercrest Bluetooth Rhythm Blast je reproduktor, ktorý využijete pri prehrávaní hudby.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Toyota tvrdí, že naftové motory majú ešte dlhú budúcnosť!

Vyhlásenia zástupcov japonskej automobilky – Toyota – sú jasným dôkazom toho, že niektorí výrobcovia si ešte stále dokážu udržať vlastný názor a nenechajú sa umlčať davom, aj keď to v rámci EU nie je nič jednoduché.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Samsung Galaxy Watch7 Pro prídu s vylepšením na správnom mieste

Jednou z najväčších slabín inteligentných hodiniek s Wear OS alebo WatchOS je výdrž na jedno nabitie. V závislosti od modelu hodiniek a výrobcu, sa vo väčšine prípadov dá hovoriť o veľmi krátkej výdrži, čo sa samozrejme výrobcovia inteligentných hodiniek snažia riešiť nielen optimalizáciou softvéru, ale aj hardvérom s lepšími parametrami. Ak sa budeme baviť o hardvéri, tak najväčší podiel na výdrži batéria má batéria. Tu zároveň platí, že čím je jej kapacita vyššia, tak tým je aj dlhšia jej výdrž na jedno nabitie.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: