Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Yale dnes na veľtrhu IFA 2017 predstavila systém navzájom prepojených inteligentných alarmov a IP kamier, riadených pomocou aplikácie Yale Home. Inteligentný bezpečnostný systém Yale Smart Living, ktorý je možné jednoducho prepojiť s ďalšími systémami pre chytrú domácnosť, reaguje na stále sa zvyšujúci dopyt po technológiách inteligentnej domácnosti.

Yale Smart Living bez problémov funguje s kompletnými automatickými systémami od iných výrobcov, takže inteligentné zabezpečenie je možné kombinovať s inteligentnou energiou, osvetlením či zábavou v plne prepojenej domácnosti. Dôraz pritom kladie na zabezpečenie hlavného vstupného bodu. Modely zodpovedajú najrôznejším štandardom a formátom dverí využívaných v rôznych európskych krajinách.

Antonín Terš, produktový manažér Yale, o systéme hovorí: “Inteligentná domácnosť nie je budúcnosť, ale súčasnosť. Spotrebitelia v Európe už dnes oceňujú životný štýl a pohodlie, ktoré im prináša. Jadrom inteligentnej domácnosti je inteligentné zabezpečenie a prieskum Yale ukázal, že pre ľudí, ktorí chcú automatizovať svoje domovy je na prvom alebo druhom mieste. Chytré zabezpečenie domácnosti je dôležité pre všetkých, vrátane mladých párov, rodín aj seniorov. Je jedno, či žijú v domoch alebo bytoch, vo vlastnom alebo v podnájme. Platí všeobecná túžba chrániť svoju rodinu aj majetok tak, ako to zodpovedá modernému životnému štýlu: bezpečne a pohodlne. Rastúci dopyt navyše otvára nové príležitosti pre všetkých, pri výbere však dávajú prednosť overeným značkám, ako je Yale, či už ide o maloobchodníkov, veľkoobchodníkov alebo montážnych pracovníkov.”

Yale predstavuje svoj najnovší rad inteligentných domácich alarmov a IP kamier na veľtrhu IFA 2017. Návštevníci ho nájdu v stánku 110 v časti Smart Home, hala 6.2.

Značky: