Dokonca aj Hudba Play ju podporovala.

Služba YouTube Music pred časom nahradila Hudbu Play, pričom tento nápad sa veľa používateľom nepáčil. Bolo to hlavne kvôli chýbajúcim funkciám, ktoré do tejto novej služby neskôr prichádzali iba veľmi pomaly.  

Služba Music si však neskôr našla veľa priaznivcov predovšetkým kvôli integrácii s YouTube, vysokej kvalite zvuku a pomerne dostupnej cene. Za jeden mesačný poplatok tak používateľ získa YouTube Premium a YouTube Music Premium (a to sa oplatí…).

Najnovšou funkciou, ktorá sa do aplikácie dostáva je aj časovač spánku. O novinke informoval portál AndroidAuthority. O funkcii časovača sa dozvedáme vďaka rozboru APK súboru. Ten prezradil, že spoločnosť na tejto funkcii skutočne pracuje.

Zdroj ďalej informuje, že aplikácia bude zobrazovať zostávajúci čas, ako aj možnosť pridať ďalších päť minút, pokým sa aplikácie celkom nevypne alebo časovač úplne zrušiť. Túto možnosť je možné využívať napríklad pred spaním, aby vám hudba po zaspaní nehrala celú noc. Samozrejme dôvodov k používaniu tejto funkcie sa nájde oveľa viac.

Aj napriek tomu, že Hudba Play tu nie je s nami veľmi dlho, časovač spánku sa do YouTube Music, ako náhrady, dostáva až teraz. Rozhodne však ide o dlho očakávaný doplnok vzhľadom na to, že táto funkcia sa nachádza aj v konkurenčných službách Spotify, Apple Music, Deezer a v niekoľkých aplikáciách pre podcasty.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.