Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Lístky prvej kategórie na zápasy Slovenska ako súčasť exkluzívnych balíčkov ZSSK
  • Národný dopravca pridáva 14 extra vlakov z Košíc do Ostravy a späť
  • Darček pre každého, kto pôjde vlakom ZSSK na hokej
  • Predpredaj začal dnes, vo štvrtok 7. marca 2024

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa blížia a s nimi aj šanca zažiť hokejovú atmosféru naživo! Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) zabezpečí na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji ekologickú cestu mimoriadnymi vlakmi. V spolupráci s Českými dráhami pripravila špeciálne balíčky na májové hokejové zápasy slovenských hokejistov v Ostrave, kde bude hrať národný hokejový tím v základnej skupine. Predpredaj balíčkov, ktoré kúpite iba online, začal dnes, vo štvrtok 7. marca.

„Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji predstavujú významnú udalosť pre Slovákov. V ZSSK máme možnosť prispieť k tomuto hokejovému sviatku, ktorý sa tentoraz koná u našich českých susedov, pohodne a ekologicky. Z Košíc do českej Ostravy na sedem hracích dní medzi 10. a 21. májom vypravíme 7 spiatočných extra vlakov. Nemusíte stáť v zápchach okolo Ostravy, nemusíte hľadať hodinu miesto na parkovanie, neprídete na zápasy unavení zo šoférovania. Dostanete sa pohodlne až na štadión, pozriete si zápasy a pohodlne sa vrátite domov. Navyše si lístky na hokej a vlak môžete kúpiť na jednom mieste,“ hovorí Peter Helexa, generálny riaditeľ ZSSK.

V balíčkoch nájdete cestovný lístok, vstupenku na zápas Slovenska a lístok na ďalší duel v rámci daného hracieho dňa. Dokonca v nedeľu 12. mája si budete môcť vychutnať až tri zápasy. Vo vlaku vás bude čakať aj jedinečný fanúšikovský šál, ktorý ZSSK vyhotovila špeciálne pre túto športovú udalosť.

Poďte na hokej vlakom a stretnite sa s fanúšikmi našej reprezentácie už na ceste za hokejovým zážitkom. O komfortné cestovanie sa postarajú klimatizované vozne 2. triedy na sedenie a spoločenský vozeň, kde sa budete môcť kedykoľvek osviežiť drobným občerstvením a nápojmi. Po koľajach sa dostanete takmer až na štadión, ktorý je od stanice Ostrava-Vítkovice vzdialený len 20 – 30 minút pešo.

Kúpte si exkluzívny balíček obsahujúci cestovné lístky na vlak spolu so vstupenkami na zápasy Slovenska na e-shope – Vlakem na hokej. V balíčku je započítaná aj miestenka na vlak. Cena balíčkov sa pohybuje od cca 204 eur do 260 eur* v závislosti od atraktivity zápasu. Na každý hrací deň má pre vás dopravca k dispozícii 400 lístkov.

Pokiaľ už máte lístok na zápas, ZSSK má pre vás k dispozícii 34 spiatočných cestovných lístkov z Košíc do Ostravy bez vstupenky na zápasy. Cestuje ekologicky, bezpečne, pohodlne – vlakom.

Cestovný poriadok vlakov na majstrovstvá sveta spolu s harmonogramom zápasov nájdete v prílohách a na webe – IDeme vlakom na hokej | Vlakom na výlet (zssk.sk).

Národný dopravca fandí slovenským hokejistom a fanúšikom praje nezabudnuteľné hokejové momenty.

*Kurzový prepočet z dňa 07.03.2024

Značky: