Okrem samotných vysávacích robotov ponúka iRobot aj nadštandardné servisné služby iServis Premium. Tie zahŕňajú infolinku, pohodlné riešenie reklamácií Pick & Return a garanciu vybavenia reklamácií do 10 dní. Infolinka poradí aj pri výbere správneho pomocníka. 

Prémiová značka si žiada aj prémiový servis

Spoločnosť iRobot má už viac ako 30 rokov skúseností vo vývoji spotrebnej robotiky. Firma vyvíja nové technológie a hľadá inovatívne riešenia pre každodenné problémy. V tejto firme majú  nastavené vysoké štandardy kvality vstupných materiálov a výrobných procesov, garantujú dôkladné spracovanie produktov a poskytujú aj prémiové servisné služby.

Infolinka iRobot pozná odpovede aj pri výbere správneho robota

Neviete, ktorý robot je pre vás ten najvhodnejší? Chcete poradiť pri výbere príslušenstva? Neviete spárovať mobilnú aplikáciu s robotickým vysávačom? Alebo máte inú otázku technického charakteru? Zákaznícku podporu k robotickým vysávačom a mopom poskytuje iRobot na infolinke 0900 111 151. To nie je žiaden automat ani narýchlo prijatý brigádnik. Na otázky odpovedajú odborníci s viac ako 10-ročnými skúsenosťami s robotickými pomocníkmi. Vďaka infolinke sa vyhnete nesprávnemu výberu robotického pomocníka a nepotrebným servisným zásahom.

Vrátenie opraveného iRobot

Servis vysávača iRobot. Zdroj: iRobot

Najrýchlejší servis z pohodlia domova

Ak váš robot predsa len potrebuje servisný zásah, všetko vyriešite z pohodlia domova cez jednoduchý formulár na www.irobot.sk. Vďaka nadštandardnému riešeniu reklamácií Pick & Return, vyzdvihne váš robot zdarma kuriér priamo u vás doma a iRobot sa postará o jeho opravu. V autorizovanom servise opravujú robotické vysávače alebo mopy výhradne s použitím originálnych náhradných dielov. Najneskôr do 10 dní vám vášho pomocníka vrátia späť na vašu adresu. A bude vyčistený, opravený a funkčný. Služby iServis Premium bezplatne poskytujú všetkým zákazníkom, ktorí si kúpili produkty iRobot v sieti autorizovaných predajcov

Prémiový servis iRobit

Prémiový servis iRobot. Zdroj: iRobot

Prémiový iServis Premium tak vybavíte z pohodlia domova a bez starostí. Aj s týmto treba počítať, keď si vyberáte svojho pomocníka do domácnosti. 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.